pelines26 Sebnemm 12.hafta civarinda belli oluyo genelde.ultrasona girmeden 1 tane cikolata yerseniz cok kipirdiyo gormesi kolay oluyo aklinizda bulunsun.
Mineszn Minimini04 bende 2li taramada sordum erken dedi 15 ve 18 haftada gittim erken dedi tahminde bile bulunmadı yada göstermiyo bile demedi erken diyip geçiştirdi hep 19.cü haftada özele gittim söyledi
Arsenakres 3melekannesi birde %99 erkek dedi bir ay sonra kız demistik değil mi yaptı şaşırdık eşimle acaba yine değişir mi sorusu kaldı aklimda🤔
Ozak 12 de tahmin etti 17 de kesinleşti ama bizim ki hep kapatıyordu şimdi 25 haftaligim hala kapatıyor 😂
Fulyag sydv Geçen hafta cuma gitmiştim zaten 11+2 o zamandı hem ikili test yapıldı hem de ultrason kontrolü o zaman tahminde bulundu doktor işte bir dahaki kontrole netleşir 😊
Deletedmom404 Sebnemm 23 haftalık ken ayrıntılı ultrason da öğrendim hem göstermedi hem söylemiyorlardı
Arzuu 20+0 hala öğrenemedik. Bi gün ben de cinsiyetimizi öğrendik diyebilir miyim bilmiyorum. Umudum tükendi 😂😂
Hnfth Sebnemm 13.haftada erkeğe benziyor dedi sonuç erkek değişmedi ama sonradan çok zor gördük 17.haftada