Annekuzusu23 Kızlar kolum çok kötü agriyor bugün ilk dozunu vuruldum aşının ne iyi gelebilir birşey yaptınız mi yada kullandınız mi ?
AysunFatih Annekuzusu23 Canım. Üzerine yatma kolunun bide ateşin çıkarsa parol içebilirsin demişti bana ateşlendim biraz içtim ilk dozdada ikinci dozdada 2 günde geçiyor zorlamazsan
Buse0911 Annekuzusu23 bende dun oldum ole bisey olmadi bende ama hemsirem 2 dk plmak sartyla buz koyabilirsin siser veya agrirsa demisti
Asl90 İlk gün bişey hissetmemişdim ben 2. Günü ağrımaya başladı kolumun üstüne yatmıştım çünkü 3. Gün ağladım kolonya ile eşim masaj yaptı baya sertti ve ondan sonra hafifleyerek geçti
Betim Annekuzusu23 valla benim de tam 3 gün sürmüştü o ağrı felç oldu kolum resmen yürürken canım yanıyordu sonra kendi kendine geçti 😂
tugbaayaz Annekuzusu23 o ağrıyı biliyorum resmen 1 hafta felaket çektim kaldıramadım hareket ettikçe o kadar çok acıyordu ki 2 hafta oluyor yaptıralı hala adam akıllı üstüne yatamıyorum
Dilos1645 Annekuzusu23 benimde pazartesi iki hafta olacak aşı vurulalı hala acıyo sag kolumun üzerine yatamıyorum bundan beş sene önce de vurulmuştum iki gün kolum agrımıstı bu sefer uzun sürdü 🙁