Merveduyg Kızlar doğum paketi fiyatları ne durumda Ankara etimesgutta oturuyorum yakınlarda ki hastanelerden bilgisi olan var mı ?
Adsmyr Merveduyg ben 30 haftalıkken görüşmüştüm telde bana pakete 5 bin ddiler. Sadece doğuma 4 bin demişlerdi
Miniminikuss Merveduyg kuzum demırhayat ıkı can sigortası yaptrdım taksitli 4800 ıcınde hersey var paketin. Devlet geri odeme 1500 TL yapacak. Oskar beye gidiyorum memnunum
Unalgamze Mrb ben sincan koru hastanesine gidiyorum paket aldik 3780 liraya arayip ogrenebilirsiniz doktorumdan cok memnunum
Gokcedamla Ebru hocaya gidiyorum bende geçen sene 4 bine paket almıştım. Pazartesi doğum var inşallah. Çokta memnun kaldım bu zamana kadar
Ilaydatt Ben de 14. Haftamda Oskar hocaya başladım şuan 17. Hafta içindeyim. Tavsiye üzerine gitmeye başladım şuan için memnunum ben de
Tgb060919 Unalgamze ben de Nazlı Hanıma gidiyorum uzun zamandır 😊 32.haftadayım. Arkadaşınız normal doğum mu yaptı sezaryen mi?
Unalgamze Benim arkadaşım koruda dogum yapti o önerdi burayi ve doktoru.Gayet güler yüzlü ilgili davraniyrlr.Arkadasimin doğumundan sonra kampanya yaptilar fiyat biraz da olsa düştü arayıp bilgi edinin derim
Unalgamze Adsmyr Arkadasim yanlis hatirlamiyorsam 3.500 demişti şuan nasildir bilmiyrm.Kampanya yaptik demislerdi degismis olabilir yani düşmüş de olabilir fiyat.Paket almak daha mantikli tabi ay olarak sonlarda degilseniz
Adsmyr Unalgamze zaten 31. Haftamdayım diye paket bana daha pahalı gelmişti ben soralı 3 hafta falan oluyor acaba yeni bir kampanya mı bu eski fiyat mı yoksa