Yaprak35 Kızlar hiç kısa bir sürede olsa çıkıp eksikleri aldınızmı temkinlerinizi alarak çok şeyi eksik internetten ne aldığımı kumaşını kalitesini boyunu algılayamıyorum ki bu durum sinir etti beni sizler neler yaptınız?
Zeynep_441 Yaprak35 çoğu şeyini hep İnternet üzerinden aldım .güvenilir sitelerden.ufak şeylerimiz kaldı.kıyafet konusunda civil,e bebek,joker,minicity tercih ettim hepsinde kumaşı dokusu mükemmel
rabnaz6822 Yaprak35 Xl müslinleri,ağız mendili müslinleri ,2 tane tulum civilden aldım ve müslinlerin kuması çok güzel😍tulumları,zıbınları,çorapları geri kalan herseyi ebebeğin int sitesinden aldım.
sda-sda35 Yaprak35 bende internet üzerinden aldım. Hiç çıkıp riske atmamak lazım bence. Daha varsa doğumunuza biraz daha bekleyebilirsiniz. Ama riske atmayım Az zaman kaldı derseniz internetten almak en mantıklısı. Ben bebeğin bütün kıyafetlerini jammybaby den aldım ve çok memnun kaldım. Kumaşları falan gayet güzel geldi. Onun dışında bebek arabasını e bebeğin sitesinde yatağınıda hepsi buradadan aldım. Hepsi çok şükür güzel geldi 🥰