[silindi] vostagram banada eğer gelirsem benim zorlanacağımı söylediler ama eşimden ayrıda kalmak istemiyorum aynı durumdayım bende ben 4aylığım
vostagram [silindi] Türk doktoru varmış almaty de golden mr hastanesindeymiş bilemezseniz nerede olduğunu yazın yardımcı olurum
vostagram Gkcztrk Türk doktoru varmış almaty de golden mr hastanesindeymiş bilemezseniz nerede olduğunu yazın yardımcı olurum
[silindi] vostagram teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun birde türkistandaki hoca ahmet yesevi üniversitesinde varmış galiba ama benim kalacağım şehir aktau ve vatandaşlık durumlarında da sıkıntı yaşarsam boşuna gelmeyeyim diyorum birde yollamazlarsa çocuğumu benimle
vostagram Benim eşim Türkler ile çalışıyor hastaneyi onlar yapmış orada çalışan hepsi Türk Türkiye’den geliyor golden mir yazın internetten bulursunuz
vostagram [silindi] Türk vatandaşı oluyormuş konsolosluğa başvuruyormuşsun doğum belgesi ile birlikte ayrıca öyle çocuğu vermeme gibi bir şey de söz konusu değilmiş.
vostagram [silindi] eşiniz isterse eşimi arayabilir sormak istediği birşey olursa veririm numarasını yazarsınız burada çok fazla Türk tanıdığı var abisi 15 yıldır burada yaşıyor 🥰 bende biraz korkuyorum hastane konusunda ama ya nasip 💐
[silindi] vostagram ben 19 haftalık oldum aşılar vs çok sıkıntı ya eşimde sana uygun değil diyor burada yapamayız çocukla diyor 😢
vostagram [silindi] nasıl uygun değil aşılar hangi konuda sağlık konusunda mı? Ya burada doğum yapmak sıkıntı diyorlar bir yandan korkuyorum bir yandan da diyorum burada bir sürü çocuk doğuyor sağlıklı da onlar nasıl doğuyor
vostagram [silindi] duydum bir kaç kişiden burada kontrole gittiğin doktor doğuma girmiyormuş başka biri giriyormuş buda saçma geldi bana
[silindi] vostagram çocuk sorumluluk istiyor ya kendim ameliyat olsam gözümü kırpmadan giderdim ama çocuk sağlıklı doğacak mı aşıları tam olacak mı sarılık riski var birsürü şey allah hakkımızda hayırlısını eylesin bende oradakiler nasıl doğuyor diyorum oradakiler yerlisi biliyordur oradaki sistemi nasıl işliyor
Aslihan2 [silindi] Merhaba canımız annemiz, VVhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar. 💜