Aybukebakla ZZeynep3 benim yengem terziden esnek bir kumaşa up uzun kestirmişti onu kullandı geçen sene şimdi ben hamileyim ondan aldım ben kullanacağım hem ucuz hem kullanışlı bence mağazadan alıp o kadar para vermektense pratik bi çözüm üstelik aynısı oldu
ZZeynep3 morsunbul95 araştırdım onu biraz belden kemerli bi ürün sanırım, rahatsız ediyo diyenler var emin olamadım
Aybukebakla Adını bilmiyorum ama terziler yardımcı olur likralı bir kumaş kolay bulunabilen bi şey ortalama 2 metre var bence boyunuza göre ayarlayın aslında ölçebilirim ama yattığım yerden kalkmak çok zoruma geliyor kalkınca bakar yazarım kızlar 😂
ZZeynep3 Aybukebakla tamamdır çok teşekkürler. Terziler kumaş satıyo mu acaba yoksa önce kumaşçıya mı gitmek lazım
Ayyucebanu inci07 yok almadım ama kumaş sonuçta herhangi bir kumaşçıdan da esnek likralı kumaş alınıp bağlansa sling görevi görür diye düşünüyorum :)
Aysiscim inci07 ben aldım gayet güzel. Tabi ki bebiş daha doğmadığı için kullanamadım ama yorumları gayet iyiydi ekstra yüksek meblağlar ödemeye gerek yok bence :)
Betul55 ZZeynep3 en iyisi kumaş alıp diktirmek yada kndin bile kumaşı alıp kessen sling olur😀 3 metreye yakın vardır kumaşı tahminimce youtube bi bakmalısın
ZZeynep3 Betul55 düşündüm de ne kumaş alacağımı bilemedim terziye de gidemiyorum 🤷♀️ kumaş bilginiz var mı acaba ne desek verirler kumaşçıdan
Betul55 ZZeynep3 pamuklu biraz esnek bir kumaş olursa iyi olur bence bebeğe temas edeceği için. Ama çok jarse gibi kumaşlar olmasın esnedikce bebek rahat duramaz kumaş sağa sola kayar gibi geliyor:) kumaşcılar açık oluyormmu?
Betul55 ZZeynep3 eskiler pamuklu kumaşlr kullanırmış mesela eskilerin nevresimlerinden bile yapılabilir sert dokulu olmayanlardan😅