Mom46 Kızlar 34+4 hamileyim bugün doktora geldim 1 haftaya yakındır ishaldim ve 2 gündür baya yoğun sancım oluyordu nstde sancım çıktı ve oğluşum doğum poziyonuna durmuş erken doğum yapabilir mişim 😳😕
Zeyneptoprak Mom46 endişelenme canım ciğer geliştirici yapılırsa kilosuda iyiyse eve bile götürebilirsin hayırlı olsun 🙏🏼😊
Evita Mom46 neyseki çok da erken değil, herşey oluşmuş durumda artık. İnşallah hayırlısıyla atlatırsınız.
Acemii_anne3456 Mom46 açılman olmazsa birkaç saate taburcu edebilirler ağrın geçmezse bu gece bebiş gelicek
ddenizc Canım haftan iyi hiç telaş yapma; insanlar 28/30/32de doğum yapıyor. Allah’ın izni ile sağ salim kucağına al inşallah
Aysemahmut Mom46 korkma canım inşallah önlemini alırlar Allah saglık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Deletedmom317 Mom46 benimde belim agriyor ishal var bi kac gundur. pembe akintida gordum cok az ins erken falan dogurmam
Mom46 ozlemoz13 Deletedmom317 sizde bir doktora görünün bnce herşeyin yolunda olduğuna dair içiniz rahat eder inşlh
ozlemoz13 Mom46 öncelikle sağ salim sağlıkla alırsın kucağına inşallah canım. Sen böyle diyince bende endişe ettim şimdi aynı şeyleri bende yaşıyorum 🤦♀️
Sesem Hiç korkma kilosu iyiyse akciğerlerinde sıkıntı yoksa çıkarırlar yoksa 8 10 gün arası kuvezde kalır tedbir için sağ salim alırsın sonra hayırlısını diliyorum sağ salim sağlıkla doğsun inşAllah.