Minanin_Annesi Kızlar 25+5 de doktora gittim bebeğim 1kilo 90 gr olmuş çok şaşırdım bu haftada böyle olanlar var mı? 2 haftada önde gidiyor dedi doktor birbirimize yakın olduğumuz hamileler sizde durumlar ne
Gazel Minanin_Annesi şekerine falan bakıldımı canım şeker yükleme yaptırdınmı ben 2 hafta önce gittiğimde 22 haftalık ama ultrason da 23+4 çıktı 670 çıktı Türkiye 4 gün önce 600 çıktı bazen makinelerden kaynaklı olabilir bilir eğer şeker varsa bebek fazla hızlı kilo alır
Gazel Minanin_Annesi ozaman endişelenme canım biran evvel büyümek istiyor demekki seninki hem makinelerden dktr ölçümleri bazen değişebiliyor
Ayselcnt benim hamileliğin başından beri 1 hafta önden gidiyor.. son 1 aydır 2 hafta önden gidiyor.. geçen gün 27. Haftada bakıldı 1250 gram çıktı.. 29. Hafta ile uyumluymuş..
Retina Benimdr 2 hafta önden gidiyo iri bebek hikayesi genetiktir dedi anne yada babadan biri mutlaka iri doğmuştur dedi bende .4,5 kg doğmuşum bebeğimde muhtemelen bana benzedi.27 haftalıkken 1,350 dedi.p.tesi gidicem bakalım 30 haftalık ne kadar olmuş
Keriminmutluannesi Ben 30 haftalıkken gittim 1.800 dediler 2 hafta öteyi gösteriyodu zaten ne zaman gitsem kilosu kendininkinden 2 hafta fazla gösteriyo
Ayselcnt Minanin_Annesi normal doğumda sıkıntı olur canım.. doktor öyle diyor..kilosu böyle giderse normal doğum olamaz diyor.. :/
Seilz 35-0 dayım 2700 dedi 4000 kilo yu geçmezse normal yaparsın dedi acaba geçer mi çok istiyorum. Normal i 🧐