gulciinaltin Merhaba anneler siz bebişlerinizin kıyafetlerini hazırladınız mı? Uzun kollu mu alsam kısa kollu mu kararsız kaldım bide 3-6ay almayı düşünüyorum bedenleri ürünleri sizce napmalıyım? Neler almalıyım?🤗
ECeren gulciinaltin yeni doğan 11 li bir takım 5 li iki takım aldım diğerleri hep ↉ ay . Uzun kollu 5 tane kısa kollu 5 tane 5 atlet bunlar az biliyorum ama ilk elimde olsun istedim açıkcası sitelere baktığında bi an olmuyo istediğin morali bozuluyo insanın 90 günden az kaldmış doğumuma her şey stres olu veriyo 😅
Nslhnakn gulciinaltin bizimde haziran sonu temmuz başı kısmetse🙏🏻🌸 ben hem yenidoğan hem 0-3 ay aldım, ve kalın olmayan şeyler aldım ince, hem uzun hem kısa zıbın tulumlarda öyle aldım uzun kolluda var kısa kolluda 🌸 sağlıkla gelsin miniklerimiiiz🤲🏻🥰🌸
GizemAkbulut Canım ben uzun kollu aldım genel olarak ama ince kalın degil. 0-3 ve 3-6 ay aldım zatem yıkadıgın zaman çekiyor biraz☺️
Degisken uzun kollu giydirmeyi düşünmüyorum.ilk 15 gün ince uzun giyer sonra yarım kol çıtçıtlı altına pijama .
Acemi-anne Ben hic yenidogan almadım ve hep uzun kollu aldım hep 0-3 aldım bi iki tane 3-6 aldım cok da emanet duran seyler olmasın en azından 0-3 ler beni bir bir buçuk ay idare eder sonrasında cıkar alırım durumuna göre