EsraOzsusam Erken doğum riskim vardı ama bugün itibariyle 9 ayı doldurduk :) erkek cocukları geç gelir diyorlar dogru mu ? 😐😀
Nazikem EsraOzsusam kesinlikle doğru banada erken doğum.olur demişti diktorm bugün 40 haftayı doldurduk ne sancı ne acilma hiç bişey yok 😁
Gazel0606 EsraOzsusam bnde de vardı önceden kaybım vardı 12 gün oldu olalı neler yapmam lazım yemek yapmak hazırlamak için kalkoyorum ufak tefek işleri yapıyorım zararı olur mu sizce
musmutluanne_ [bilinmeyen] galiba öyle canım benimde son 8 ama hiçbir belirti yok, keyiflerine düşkün galiba oğlan çocukları 😂
EsraOzsusam [bilinmeyen] yoruldum artık geliversinler yaa karnımın içi acıyor hareketlerinden :( sizn kasılmalarınız fln var mı
EsraOzsusam Gazel0606 serklaj daha garanti oluyor canım. Benm haftam geç diye serkalj yapılamadı. O yüzden ben 26.haftadan 34.haftaya kadar yattım. Yemek ev işi yapmadım sadece yattım arada bir dışarı kısa mesafe yemek yeme dışında hiç bir şey yapmadım. Erken karantinaya girdim yani bakınca :)
EsraOzsusam Eylul_ su gibi geeeçsin insallah :) ben belki yarın dogururm doktor kontrolüm var dr hazırlıklı gel dedi:)
EsraOzsusam Nazikem valla ya:) benim 2-3 cm açılmam vardı ama en son 2 hafta once. Yarın tekrar bakıcak. Bugn nst girdm kasılmalarım vardı biraz sancım cıktı:) yarın hayırlısı artık🤩
Zuzum577 EsraOzsusam cocugum var diye duydugumdan beri her saniyem her dakika zor bide kotu geciriyorum diye daha da zor geciyo🤭