Gunesimoglum [bilinmeyen] nasıl besleniyorsunuz acaba neler tüketiyorsunuz :) benimkisi 33 haftalık 1900 de kilo alması için uğraşıyorum ı
Tuggul Gunesimoglum kilo alması için muzlu süt ve kaşar peyniri tüketin ben süt çok içiyorum peynir falan yiyorum normal dengeli besleniyorum pek birseyde yapmıyorum 😊
Zuzum577 Son defa gitdigimde 28+2 haftaliktik 1090 qramdik simdi 31+3uz haftaya insAllah gidelim kac kilo olduk acaba🤔🤭
coskun11 Aleynaerbasss doktorun az olduğuna dair bir şey söyledi mi? Benim açıkçası tecrübem yok ama bazen haftaları geri kalabiliyor Yada ileriden gidebiliyor bir şekilde dengeliyorlarmış sonradan. Üzülme sakın doktorun söylerdi az olsa
Meryem111 Aleynaerbasss benimki 25+5 800 gram daha yeni geldim 2 gun once doktordan bencee gayet normal bu aydan sira kilo aliyormus bebek
Semam Alimsme 26+0 Haftamda gittim 980 gramdı 🤭 ay sonuna çağırdı tekrardan bakalimm o zamana ne olur 🤭 29. Haftama denk geliyo 😊😊
Durkayaelmas Alimsme 36 hafta 3kilo 300 gram 52 cmdi pazartesi 37 olucaz sonraki haftada dogacak insallah
rabnaz6822 Eliffzngn benımde 34.haftada 3050 gramdı ve 48cmdi 😅bu bebekler kaç kilo dogcak çok merak ediyorum 😅