Sueda29 melikehira canm hiç korkma ben hiç sezeryanı ummazdım ama olmak zorunda kaldm sende hiç korkma olup bitio hemen
melikehira Sueda29 kuzum zaten bu benim ilk sezeryan degil ama gönül sag saglik evladını kucagina alip evine dönmek.istiyor tabi
melikehira damlac yok kuzum yapılması bana corona tersti vs sadece normal kan testi üretimi verdim sezeryan olacağı icin
melikehira Rmysa23 kuzum acikcasi suan annemdeyim ama 10 gune kadar evime geçicem aslinda bakarsan ben kimseyi istemiyorum yanimda su surecte
Rmysa23 melikehira ama sezeryanlıyken zor olmaz mı tek bebeğe bakmak canım benim? Çünki eğilip kalkmak zor oluyo ağrı oluyo diyolar bende ondan çekiniyorum o açıdan sordum☺️
Sueda29 Rmysa23 canm 9 günlk sezeryanlym dört gün bebeğim küvezde kaldı.hergün günde üç defa yanıma gittim geldm markete de gittim bebeğimd alışverişede gittim.şimdide oğluma tek bakıorm.yüce rabbim gücüni verio.kiimseye ihtycn olmuo inan buna…
Rmysa23 Sueda29 ya maşallah☺️ . Bende yetemem korkusu oluyo tabii Allah büyük inşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı canım benim