Canangemicii Merhaba arkadaşlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım ve tokluk şekerim yükaek cıktı (181) doktorum diyetisyene yönlendirdi ama canım cok sıkıldı ileride ne gibi sıkıntı yasıcam bilmiyorum bilenler ve aynı durumda olanlar beni bi aydınlatabilir mi 😔
Aydanaydn Canangemicii açlık kaç çıktı canım ben bugün yaptırdım da tokluk çıkmadı açlık sonucu çıkmış çok merak ediyorum sonucunu
Ssultann Canangemicii canım mutlaka dikkat et gebelikte şeker iri bebek suyun fazla olması nedeniyle erken doğum doğum sonrası sarılık gibi riskleri olabiliyor malesef
Sedaca Benımde sekerım sınırda cıkmıstı ılk gebelıgımde doktorum öle sıkıntılı konuşmamıştı benımle sadece dıkkat etmemı soylemıstı
Wiwien Ben yaptırmadım 25 haftalık doktorum da corona dolayısıyla yok hastaneye gitmeye de korkuyorum kendimce dikkat ediyorum endişelenmeli miyim bilmiyorum 😱
Canangemicii Wiwien walla bende yaptırmayı düşünmüyordum ama sonradan aklımda kalmasın dedim iyikide yaptırmışım erkenden öğrenip önlemini alabiliriz en azndan
Mineonur Benim yakinim şeker yuklemesi yaptiktan iki gun sonra evladini kaybetti tekrar hamile kaldi yaptrmadi ve cocugu sag salim dunyaya geldi bende korktum