KbrUngn OzlemBigk Bende o yüzden Zeki beye gitmek istiyorum birde ben 2’li ve 3’lü yaptırmadım yani bu virüs çıkınca ortaya hiç evden çıkmadım. 2 aydır normal kontrole bile gitmiyorum, cinsiyeti bile öğrenmedik birde ilk bebeğim 😊 bu Çarşamba kendi doktoruma gideceğim, 30 nisanda da Zeki beye gideceğim inşAllah bende güzel haberler alırım
OzlemBigk KbrUngn bende 2 aya yakın gitmemiştim kendi doktoruma gitmedim hatta hala detaylıya gidicem nasıl olsa diye. Bu aralar tetenoz da vurulman gerekiyodu onu da aksatma
KbrUngn OzlemBigk onuda kendi doktorum acelesi yok dedi gitme şimdi, kendisi dedi bana gelme diye ağrın kanaman yoksa gelme dedi
KbrUngn OzlemBigk şimdi kendi doktoruma gitme sebebim de cinsiyetten ziyade vitamin verecekti kan ilacı falan onları versin diye gideyim diyorum
OzlemBigk KbrUngn telefonla veriyo benimki seninki de verir belki sırf ilaç için hastaneye gitme bence. Tetenozu da aile sağlığı merkezinde haftanın belli günlerinde sabah 7de açıp hamile ve bebeklere bakıyolar kimse yokken yani öyle yaptırabilirsin
KbrUngn OzlemBigk bunu bilmiyordum ben yarın arayayım da aile hekimini gideyim madem teşekkür ederim 🙏🏻 ☺️😉
nazdeniz Mervegelin93 ben cevizlibag avrupa ofis kale konutlarinda ozel muayenesi olan Doc.Dr. Ahmet Gül hocaya gittim. Hoca baya ilgili ciddi Bir zaman ayirdi. cok memnun kaldik. Fiyati 600 tl idi. Tavsiye ederim
[silindi] Mervegelin93 ataköy towerste ali ekiz bey var o kadar güzel ilgilenip anlatıyoki özel klinik muanesi 550 tl anadolu yaksında arıyosunuz galiba yoksa şiddetle tavsiye ederim kesinlikle çok güzel anlatıp ilgileniyor o kadar güzel resimlerinide verdiki bebeşimizin hem resim hem cd ye bastı resimleri bütün degerlerini de raporla cd şeklinde verdi çok memnun kaldım çok ilgili biri 🙈
Hll34 Mervegelin93 canım ben şişlide özel görüntüleme merkezine gittim osman özyurt doktorun adı ama radyoloji değil perinatoloji doktoru kendisi zaten kendi özel muayenehanesi sadece görüntüleme üstüne 500 tlye yaptırdım gayet memnun kaldım radyolojiye 300 400 vermektense perinatologa git 100 daha fazla ver çünkü detaylı ultrasonda en iyi uzman perinatolog radloyoglar değil ufaj tefek sorunları radyoloji uzmanları göremeyebiliyormuş çünkü internette perinatolog osman özyurt yazın adresi falan herşeyi cıkıyor bir bak istersen
hellomum Ataşehirde Feriha Petek Arıoğlu kendi muayenehanesi olan bir perinataloga gittim ben tavsiye üzerine, çok tatlı biri gerçekten. Muayenesi 30-40 dk kadar sürüyor uzun uzun inceleyip bebeğin hakkındaki herseyi sana da anlatıyor. Ben memnun kaldım. Ücreti 400 TL ödedim ama ben sağlık çalışanıyım indirim yaptı. Normalde 600 TL sanırım. CD ile çektiği tüm görüntüleri verdi.
Ebrugulle Zeki Şahinoğlu’nun muayenehanesi ile görüştüm bugün. 480,00 TL güncel fiyat. Fakat yakın zamanda gitmeyi düşünen varsa biran önce arasın, hoca çok yoğunmuş ben ancak 15 gün sonrasına randevu alabildim.
OzlemBigk Ebrugulle koronadan dolayı iptal edenler oluyo sanırım daha erken gitmek istiyorsan yer açılınca seni bilgilendirmelerini söyle benim zamanı geçiyodu ertesi güne bile bulabilmiştim
Ebrugulle OzlemBigk Bugün arayıp yer açılırsa beni öne almalarını rica edeceğim. Teşekkürler fikir paylaşımınız için 🙏🏻
Mervegelin93 Kizlar hepinize yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Yeni okuyabildim. Bende kosuyolu goruntuleme merkezine karar verdim ama en son bi aradigimda randevu vermediklerini soylediler. Simdi tekrar arayip randevu almaya calisacagim. Bende gittikten sonra yorumlarimi yazip hepinizi bİlgilendirecegim😍