Kizlar 37+1gebeyim oglumuz hala donmedi haftaya kadar donmezse sezeryan icin gun verecek doktorumuz, biz normal dogum istiyoruz ayni durumda olanimiz yada öneriniz var mi ???

Adimadim normal doğumdan korkuyorum ilk başlarda korkum yoktu dogum yaklaştıkça insan korkuyor

Mucize34 ay bende korkuyorum ama yinede normal dogum daha saglikli diye normal istiyorum insallah donerse tabi

34 haftamda gittim benim bebede dönmemiş doktor kilolu bebek haftası da önden gidiyo daha dönmez dedi haftaya cuma gidicem 36 haftalıkken gün vericek doktor sağlıkla gelsinler de hiç önemli değil nasıl gelmek isterse kabulümüz😊

Adimadim dönme ihtimali yok gibi bişey seninkinin nerdeyse doğum yaklasmis 38 de sezeryana alıyorlar zaten yinede hayırlısı ..gönlündeki neyse o olur insallah benim 35 haftalık dönmemiş daha insalalh dönmez 😁

Gokceylmazz bende 34 e yakın gitmistim benimkide dönmedi büyük ihtimal sezeryan olur dedi şu an 35 ne halde bilmiyorum heralde donmemistir çünkü hiç bir degisiklik hissetmiyorum karnimda

37 haftalığım bugün kontrole gittim baş geliş dedi ama tersine döner mi doğuma kadar dedim dönebilir belli olmaz dedi başına bu haftadan sonra böyle bişey gelen oldu mu yani tersine dönen oldu mu? Normal doğum düşünüyorum

[bilinmeyen] sanciyla bile donebilir diyor doktorlar ama en iyi doktorunuz bilir