selam kizlar bugun doktor randevum vardi ben gayrettepe floranceda dogum yapicam fakat soyle bir durum varmis gayrettepe pandemi olmamis cook sukur sisli florance gonderiyolarmis pozitif vakalarida tedavi icin, yalniz soyle bisi ogrendimki gelen dogum hastalarini gayrettepe florance viruslu gozuyle bakiyormus bi nevi ve sisli florance gonderiyolarmis dogumada, bende pandemi hastanesinde dogurmak istemiyorum tabiki dogal olarak ve gayrettepe floranceda dogum yapabilmek icinde iste suyum geldi diyelimki hastaneye gittim bi hafta icinde yapilmis korona testimin olmasi gerekiyormus o sartla dogum yapabilirmisim ee tabiki bebisin ne zaman gelicegini bilmedigim icin ben her hafta gidip korona testi yaptiricam bu surecte 😩 dogumada hickimseyi asla almiyorlarmis ve de yanimizda bir refakatci kalabilirmis onada test yapip yanimiza girmesine izin veriyolarmis, durum cok ciddi yani pandemi olmayan hastanelerdeki onlem cook siki sizlerde durum ne dogum yapicaginiz hastaneler bilgileri paylasirsaniz hepbirlikte bilinclenelim sevgiler