Sumru Bu haftalarda böyle net konuşupta sonradan değişen oldu mu acaba 🙂 ben şimdiden kız moduna girdim de 😂🥳
Yaman Sumru 12. Haftada %70 kiz dedi doktorum suan 24+6 yım hala kız hatta bugun kontrolum vardi kiz dedi gene ama degisende oluyormuş 🙂
Seymabebgm Sumru benimdr tam 14 Haftamda kesin kesin erkek dedi doktorum degismedi kesin dediklerinde degismiyo bebek gelisimi iyiyse bide daha erken gorebiliyorlar 17 gidip tekrar emin olmustuk bizde simdi 36 haftalk olduk 🥰
SedaSevval10 Sumru 12. haftamda kesin erkek dedi ve 32 yiz hala erkek değişmez bencede. hayırlısı olsun 💜
Gamzedngdn Sumru bana da 14 haftada yüzde 70 kız dedi doktorum 18 haftada bir kere erkeğe benzetti ama sadece benzeme demişti şimdi kesin kızım oluyor 30 haftalık olduk 🎀
Sumru Yaman ilk öncelikle sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç farketmez benim doktor %100 kız kesin kız dedi değişirse ben çok sanki bebişim bir ara bacağını açtı sonra öyle dedi 🙂 bakalım hayırlısı şimdiden birşeyler alaşım var
Sumru Seymabebgm evet bir hafta bebeğim öndeymiş 14 haftalığım ama 15 haftalık dedi 1 hafta önde olması sanırım kesinleştirmek olabilir
Beyis Bende 14 haftalığım doktor kesin erkek dedi gösterdi kordon falan çıkmaz demi dedim yok kesin dedi inşallah değişmez bişeyler almak istiyorum 🤭
Sumru Beyis şuan bende öyleyim dayanamıyorum brşeyler almak istiyorum 😂 benim bebiş bir ara bacağını açtı sanırım o zaman kesin kesin dedi bakalım hayırlısı yinede 🙂
Yaman Sumru bidaki kontrolünü bekle gene cnm bnce iyice kesinlessin ama doktorlar tahmin ediyor ztn 12. Haftadan sonra yapi sekli olusmaya basliyor🙂
Sumru SedaSevval10 çok sağolun rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah en önemlisi bu 🤲🏻 ilk bebiş olunca da heyecan oluyor birşeyler almak istiyorum 💜💜
Sumru Yaman 11. Haftada ikili test için ölçüm yaptığında kıza benziyor demişti 14 haftalık olduğumuzda da kesin %100 kız dedi haklısınız biraz daha bekleyeyim :)
Sumru Gamzedngdn hayırlı olsun canım 💙 Normalde doktorlar 14 haftalıkkennnn tahminde bulunabiliyorlar ama benim doktor %100kız kesin kız demesi değiştirmez ihtimalini yaratıyor gibi ama yine de hayırlısı tabiki önemli olan sağlıklı olmaları
nil_sugra Sumru bana doktorum %80 erkek demişti ve oğlum oldu. Oran verenler genelde anlıyorlar canım.
Gamzedngdn Sumru bana da 14 haftada yüzde 70 kız dedi doktorum 18 haftada bir kere erkeğe benzetti ama sadece benzeme demişti şimdi kesin kızım oluyor 30 haftalık olduk 🎀