Gkhneminesn Adsmyr ne gibi bir seyi merak ediyorsun canim allttan 2 parmak yardimiyla catina yani kemigine bakiyorlar musait olup olmadigina dogum zamanida acikligina ayni sekilde baska merak ettigin var mi
1Anne_ Adsmyr ben bu soruyu sorduğumda erkek misin sen pis sapık dediler bana gerizekalının biri😂😂😂😂 sanki bilmeyen erkek oluyor ne yargıcı insanlar ya
Asaltntyr Adsmyr eldiven takıp iki parmağına jel döküp kontrol ediyor çatı genişliğine baktı. Ben 35 ve 37 de oldum perdeleri açtım artık utanma kalmadı 😅 şu an benim de açılmam yok ama egzersiz Önerdi bol bol yürüyüş yap dedi
Adsmyr Gkhneminesn normalde ben de hamile olmadan önce alttan muayene etmişlerdi bi aletle yapmışlardı ama. O zmn ben pek acı hissetmedim şimdi herkes çok sancılı falan yazınca Farklı bişey mi ki diye merak ediyorum. O zmn açılmayınca acımaz diyordum ama yaklaştıkça da biraz korktum
Gkhneminesn rknrdv belli olmaz canim hurma ye yuruyuz yap socak dus al faydasi oluyor ama 42 ye kadar beklenebiliyor bi sorun yoksa
nagihannss rknrdv bende 38+5 im çatı muayenesi yapmadı doğuma kadarda yapmayacakmış saçma geliyor bana bakmaması öylece bekliyorum bıktım vallahi kontrole gidiyorum haftaya gel diyip duruyor
Gkhneminesn Adsmyr yok korkma canim alet kullanmiyorlar ama kendini kasmadigin surece acimiyo benim 1 kere acidi oda cok sancim vardi kendimi kastim bida hic hissetmedim
1Anne_ Adsmyr aynn bi de el ile bakılıyormuş aciklik var mi normal doğum mu sezeryan mi o muayenede belli oluyormuş cnm bildigime göre
Pearly Bebeğım su an da normal doğum pozısyonunda değil. 35+2haftalık hamıleyım. Yıne de catı muayenesı yapılıyor mu kızlar ?bı bılgınız var mı bu konuda