Kizlar 37+1gebeyim oglumuz hala donmedi haftaya kadar donmezse sezeryan icin gun verecek doktorumuz, biz normal dogum istiyoruz ayni durumda olanimiz yada öneriniz var mi ???

Adimadim 14 haftalığım doktorum bebek ters böyle giderse sezeryan olur dedi şaka gibi 😂😂😂

Sumru yahu 14 hafta nedir ki. Bu doktorlar gerçekten çok ilginç benim.gecen doktorum çocuk dönmezse bi ilaç vericem demişti ama ancak 35 den sonra verilir. Bu doktorlar ameliyat etmeyi daha çok seviyor anlaşılan

Adimadim ilk doğum mu ? Benim ilk dogumum 42 haftada oldu canım .. bizde xol
        bekledik . Bazı doktorlar hemen sezeryan derler devlete gidiyordum o zaman iyi bir doktora denk gelmistim ..

Adimadim canım ben daha 30 haftaligim ama birçok doktorun onerdigi egzersizler var. Youtube dan bakabilirsiniz. Orda özellikle doğuma yakın yapılmasi gerek diye öneriyorlar. Bi bakın isterseniz.

Adimadim ben de 35 haftalığım 27inci haftamdan beri düzelmedi oğlum. 37 inci haftada randevum var doktorum o haftada da tersse sezeryan için konulucaz dedi bana da. Ben de normal çok istiyorum ama dönmüyo da sıpa

Adimadim benim bebek 38 de döndü secde pozisyonu ve emekleme çok yaptim bide ınternette bi hareket var ondan yapmıştım çok şükür döndü şimdi 40+1 olduk doğumu bekliyordu, inşallah 🤲

hulyatkknt aynen öyle.. ilk gebelik olunca eşimle ilkte korktuk sonra açıklama yapınca biraz da olsa rahatladık 14 haftalık bebek daha küçücük ve doğru düzgün hareket hadi edemiyordur yani şuanda bu bilgiyi vermesi çok saçmaydı..

Sumru evet ilk çocuk olunca insan ne yapacağını şaşırıyor ben kaç tane doktor değiştirdim sırf bu gereksiz cumlelerinden. Şimdilik içime sınıyor bu doktorum ama her an degisrirebilirim yine 🤣

hulyatkknt 😂😂😂 bende değiştirmeyi düşünüyorum ama bilemiyorum 🤷🏻‍♀️
                Doktor bulmakta çok zor kötünün iyisi diyip gidiyoruz 🙂

Haazaall evet canim ilk bebegimiz o yuzden korkuyoruz zaten her seyden

Zhrnz benim doktorumda alakasi yok bebek donmek isterse doner keyfine kalmis dedi ama yinede bende yapayım internetten bakip

Sumru açıkçası benim tek derdim.doktorun önceliğinin sezaryen olmaması. Elbette zorunluluk da sezaryen cerrahi müdahale ama onun dışında işlerine ilk ameliyatın gelmesinden rahatsız oluyorum. 7 hafta sonrayı bekliyorum doktor iri bebek olduğu için kronik hastalığim da olduğu için daha dikkat ediyor. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin evlatlarimizi inşaallah 🥰

Adimadim yanı bebeğin keyfine kalmis gerçekten ama ise yaradığını duyunca gerçi herkesde aynı olmuyo çok şükür bizde ise yaradı umarım sizdede ise yarar son güne kadar dönebilir demişti drum her şekilde 40 haftayı bekleriz dedi 🤗

hulyatkknt kesinlikle öyle bende sizinle hem Fikirim.. rabbim bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Çok geçmiş olsun Sizin ne gibi kronik rahatsızlığınız var