Kizlar 37+1gebeyim oglumuz hala donmedi haftaya kadar donmezse sezeryan icin gun verecek doktorumuz, biz normal dogum istiyoruz ayni durumda olanimiz yada öneriniz var mi ???
Makat gelişli/ters bebekler
Sumru yahu 14 hafta nedir ki. Bu doktorlar gerçekten çok ilginç benim.gecen doktorum çocuk dönmezse bi ilaç vericem demişti ama ancak 35 den sonra verilir. Bu doktorlar ameliyat etmeyi daha çok seviyor anlaşılan
Adimadim canım ben daha 30 haftaligim ama birçok doktorun onerdigi egzersizler var. Youtube dan bakabilirsiniz. Orda özellikle doğuma yakın yapılmasi gerek diye öneriyorlar. Bi bakın isterseniz.
hulyatkknt aynen öyle.. ilk gebelik olunca eşimle ilkte korktuk sonra açıklama yapınca biraz da olsa rahatladık 14 haftalık bebek daha küçücük ve doğru düzgün hareket hadi edemiyordur yani şuanda bu bilgiyi vermesi çok saçmaydı..
Sumru evet ilk çocuk olunca insan ne yapacağını şaşırıyor ben kaç tane doktor değiştirdim sırf bu gereksiz cumlelerinden. Şimdilik içime sınıyor bu doktorum ama her an degisrirebilirim yine 🤣
hulyatkknt 😂😂😂 bende değiştirmeyi düşünüyorum ama bilemiyorum 🤷🏻♀️
Doktor bulmakta çok zor kötünün iyisi diyip gidiyoruz 🙂
Sumru açıkçası benim tek derdim.doktorun önceliğinin sezaryen olmaması. Elbette zorunluluk da sezaryen cerrahi müdahale ama onun dışında işlerine ilk ameliyatın gelmesinden rahatsız oluyorum. 7 hafta sonrayı bekliyorum doktor iri bebek olduğu için kronik hastalığim da olduğu için daha dikkat ediyor. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin evlatlarimizi inşaallah 🥰
hulyatkknt kesinlikle öyle bende sizinle hem Fikirim.. rabbim bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Çok geçmiş olsun Sizin ne gibi kronik rahatsızlığınız var