Yasminsel Doğuma hazırlık amaçlı neler yapıyorsunuz ben 10. Katta oturuyorum hergün 10 kat inip çıkıyorum🤷🏼♀️
Nehir66 Yasminsel 😰ben 4’üncü katta oturuyorum asansör olmazsa çıkamam o derece 😰sen nasıl 10 kat çıkıyorsun canım yaa 😰maşallah valla
Seymabebgm Yasminsel ah ne guzel benim yengemde oyle yapmsti yarim saat de dogurdu ben mustakil lojmandaym merdiven yok yuruyus yaoiyoruz bazenleri evde hareketliyim bizde 36 hafta oluyorz yarn
Selinglr Yasminsel 37 olduk comelıyorum cok bebek baskı yapıyor akşamları ozellıkle merdıvene bende başladım cok kasılmam olıyo merdıven ınıp cıktıktan sonra ama gecıyo 🤷♀️
Yasminsel Seymabebgm Nehir66 biraz hırslandım inşallah işe yarar merdivenin faydasının olduğunu herkes söylüyor bakalım
Yasminsel Selinglr işe yarar inşallah 🙏🏻Zaman daraldıkça heyecan korku artıyor Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Selinglr Yasminsel ınş canım ya kanala girmiş bizimkisi bi an once doğursam sıkıldım artık 😔🤷♀️ Senın ne durumda
Yasminsel Selinglr ben daha kontrole gitmem 37.haftamda gidicem normal istiyorum ama sezeryana da sıcak bakıyorum🤷🏼♀️