Lamelif Kızlar bizimki kahvaltıdan önce tekme etmıyor o zamana kadar ecel teri döküyorum. 31+2 haftalığız biz. Sizinkiler uyanır uyanmaz harekete başlıyor mu?
ZeynepKara Lamelif benimki beni kaldırmak için bütün gücünü kullanıyo galiba anne kalk kahvaltı yap der gibi 😂😂
gnc Lamelif benimkinin saati şaşmıyor 8.30 da tekmeleriyle uyandırıyor 1 saat içinde yemek yemezsem iyice çıldırıyor
Deletedmom05 Benim ki sabahın ilk ışıkları ile uyanıyor 🙄 ve saatinden şaşmıyor çocuk . Anlamıyorum acıkıyor mu😄 ben uyanmamak için ısrar ediyorum o uyandırmak icin
Dimplesgirll Canım bebeklerin de uyku düzeni var o saatte demek seninki uyuyor benim uyanınca bebeğim de uyanıyor açken de tekmeliyor ztn sürekli tekme atan bir bebek artık uyku zamanlarını öğrendim biraz dikkat et sende anlarsın hangi saatlerde uyuyup uyanıyor
ZeynepKara Dimplesgirll benim oğlum sabah erken tekmelemeye başlıyo ama gece 10dan sonra uyuyo inşallah doğduğunda da öyle olur 🤗
Cansum1 22 haftalığız suan manşallah tekmelere doyamıyorum uyandırıyor sürekli çok hareketli kızım var doktorumuzun dediği gibi 🙂
Elfn 20+1 deyim hareketlerini tam olarak ne zaman hissederim sanki saha hissetmiyorum gibi endişe ediyor insan 😕
NeslihanPiaAbac Lamelif kahvaltı yapana kadar kımıldamıyor bizimkide.ondan sonra da durmaz hiç ki ağzımda boş durmuyor😂Korkmayın günde on hareket hissediyorsanız gayet iyidir diyor drlar
Hderya Benim esim gece gec saatte geliyor. O saatlerdede biseyler yiyorum genellikle bebegim o saatlerde uyanik oluyor hareketli oluyor sabaha kadr 😀😀 oglene dogru kalkiyorum kahvalti yapana kdr pek hareket etmiyor. Malum geceden tok oluyo herlde😀😀😀😀
Eliftotree Lamelif benimki gözlerimi açar açmaz başlıyor içeride fudbol oynamaya 🙈😁 son 1 hafta 9da hareket ediyor belli saati var 😊