1145 evet beykozdan gelmiş. Bir anlık kararla silip atmak istemedim, bir yandan da eşim zırt pırt doktor değiştirilmesini sevmiyor ama kendisine muayene olanın ben olduğumu, sadece bana eşlik edeninse kendisinin olduğunu belirttiğimden beri iyi napıyorsan yap diyip ikna oldu :) 350 lira özel muayenesi olan doktorumu aramalarımı meşgule atıp mesajlarıma cevap vermemeye başlayınca değiştirdim Medipole geçmiştim en azından doğumhanesi var, tahlil ve teste dışarı gidip durmam, tahlil için gittiğimde başka doktora surat çekmek istemiyorum diyerekten. En başında aklımdaki isim Elif hanımdı ama randevusu çok yoğundu. Hastası az birine gidersem daha çok ilgilenir dedim ama benim kaderim sanırım görüldü olup cevap vermeye değer görülmemesi :) bana cevap vermeye, numarasını vermeye değer görmeyen birine destan yazsam kendimi yormaktan başka bir şey değişmeyeceği için konuşmadım. Zaten kendisi son kontrolde bana eğer doktor değiştirirsen şunu şunu unutma gibi bir cümle kurmuştu hiç aklımda yokken üstüne olaylar gelişti. O kadsr not bırakıp dönüş yapılmamış vs neden ben uğraşayımki…