Edaa76 Merhaba hanımlar 20. Haftayı doldurdum şu 2 gündür sol kulağımda gün içinde sık sık kulak çınlaması oluşuyor bu durum neden oluyo Nezmn geçer acaba bilen var mı ya rahatsız etmeye başladı çünkü internetten araştırdım ama pekte bişy anlamadım 🤔😤
Sifa0033 Edaa76 benim de ara ara oluyor canım kulak çınlaması kulakta basınç hissi bende korkuyorum açıkçası sen gittin mi doktora falan
Edaa76 Sifa0033 2 gün önce doktoruma sordum hormonlardan kaynaklanıyor olabilir dedi ama istersen bi kulak burun Boğaz’a git dedi👀🤷🏽♀️
Betuloz Ben 3 haftadır çekiyorum kulak uğultusu kulak burun boğaz gittim hiç birşey yok dedi artık çıldırmak üzereyim
RabiaMG Betuloz tek yasayan ben degilmisim demekki benimde kulagmda ugultu gbi sesler oluyor anlamadm 🤷♀️
Betuloz RabiaMG siz kaç haftalık sınız hamilelikten mi başka birşeyden mi bilmiyorum kimse birşey de yapmıyor çok rahatsız oluyorum
Elifkcr RabiaMG merhabalar ben de kulağımda nabız gibi kalp sesi gibi uğultu gibi tam tarif edemediğim şekilde bir ses duyuyorum. Sizin ki geçti mi acaba? Ne kadar sürdü?
RabiaMG Betuloz 18+5 im benim oncedende arada olurdu bir iki gune gecerdi. Birkac gundur oluyor. doktora gitmedim ama gun icinde arada oluyor hamilelikten olabilir mi bilmiyorum🤷♀️
RabiaMG Elifkcr benim ugulduyordu surekli nabiz atmasi gibi degilde. Yok gitmedim belkide 1 ay bile surmedi suan hatirlayamiyorum ama birkac hafta surmustur. Sonra kendiliginden gecti.