_Kubragny_1717_ Arkadaşlar bebeğinizin kiyafetlerini hangi deterjan ile yikayacaksiniz yada şunu alicam dediginiz hangidi ebebek de baby me sanirim nasil kullanan var mi
-ikincikez-55 _Kubragny_1717_ Dalan roxy şiparişi verdim 2 tane . Bide geçen bimden almıştım. Ebebek deterjanı kullanmadım hiç ama ürunleri falan hep iyi.
cokkasmabeabi _Kubragny_1717_ ilkinde dalan roxy kullanıyordum eski şeyi yok gibi. Duru granül güzel onu alirim
Mkelebek _Kubragny_1717_ ben su a101in indiriminde 7 8 tane duru granul almistim onlari kullanicam oncelikle
Songsong Mühendisinoğlu diye bir instegram sayfası var orda incelemelerde bulunmuşlardı incia dalin duru granül siveno bany and me dalan green clean baby….ben internetten incia aldım kokusu yok gibi
-ikincikez-55 2kizanasi bende 6.ayından sonra boron kullanıcam yada bizr kullandiğimiz deterjandan kullanirim ama boron ek gidadan sonra iyi olur sanki
2kizanasi -ikincikez-55 Yoo ben çok memnunum içeriği temiz ilk kıyafetlerini de onunla yıkamış olcam ilerde de değiştirmeme gerek kalmaz
BuketBdk [bilinmeyen] ilk dalanın granülünü aldım ama beğenmedim. Durunun granülünü kullanıyorum ama sert olur diye yumoşun beyazını aldım. Sensitive olanını ondan yarım kapak atıyorum
Nesrin54 [bilinmeyen] ben yaklasık ciktigindan beri boron kullaniyorum cok memnunum.. bebegim icin de ekstra bisi almycam borona devam edicem Ama kırmızı şisedeki sıvısı kötü kokuyor onermem Matik olanı iyi❤
Nesrin54 [bilinmeyen] ben yaklasık ciktigindan beri boron kullaniyorum cok memnunum.. bebegim icin de ekstra bisi almycam borona devam edicem Ama kırmızı şisedeki sıvısı kötü kokuyor onermem Matik olanı iyi❤ [bilinmeyen]
-ikincikez-55 2kizanasi evet içeriği çok güzel bizde bi ara kullandık ondan 😊 şuan deterjan aldığim için öyle sòyledim bende belki elimdeki deterjanı bitince değiştiririm boron iyi
Gamzebasaran Üni baby sensitive kokusu yok yumuşatıcısız. Giysilerde hiçbir solma yapmadı. Gayet memnunum
Minnakbebisim _Kubragny_1717_ E bebekten hacışakir granül sabun aldım, unibaby yumuşatıcı aldım. Makinaya koyarken hacışakir granülden 1 yemek kaşığı kadar koydum. Yumuşatıcı bölümüne az yumuşatıcı ve sirke koydum. Tertemiz oluyor 30 ile 40 derecede yıkayabilirsin.