Mommytobe2020 Nasilsiniz kizlar ? Sizler kac kilo aldiniz ? Bebislerimizin kilosu nasil ? 😊 Benim galiba biraz fazla aldim, ne olacak böyle 😕😕
Alazla Mommytobe2020 28+4 teyim ben 🖐 dün kontrolum vardi yarım kilo vermisim dikkat ediyorum yediklerime
Happpm Mommytobe2020 ben 28 haftalıgım 15 kilo aldım bebiş en son 700 gramdı 23 haftada haftaya kontrlmz var bakalim kaç oldı
ozgnur Mommytobe2020 29+4 haftalığız 12 kilo aldım çünkü kendimi durduramıyorum 🙈 doktorum kizicak diye düşündüm o birsey demeden ben diyetisyene gideyim mi diye sordum sacmalama hamilesin sen tabiki kilo alicaksin daha 10 kilo alcaksın normal dedi şaşırdım böyle bir tepkiyede 😬
Mommytobe2020 Alazla benimde dikkat etmem gerekiyormus, doktorum artik yediklerine dikkat etmelisin diye uyardi 😊
Mommytobe2020 Happpm ya benim doktorum bana toplam 10 kilo alinmasini öneriyormus doguma kadar, ama malesef her bünye ayni degil ve benim icinde imkansiz..
Mommytobe2020 ozgnur 10 kilo daha mi alicaksin dedi ? Gerci son ay daha cabuk aliniyormus 😫 benim doktorumda keske biraz daha rahat olsa ..
Busraaylmz19 Kızlar dün 30 haftalık olduk bizde ama bi haftadır sürekli uyuyorum uyansam bile hep bi uyuma isteği sizde de var mi ilk defa bu kadar çok uyuyorum doyamiyorum resmen uykuya
Mommytobe2020 Busraaylmz19 bendede oluyor bazi günler, agirlasiyoruz diyedir diye düsünüyorum kendimde..
ozgnur Mommytobe2020 evet öyle dedi hatta kıyafetlerim olmuyor psikolojim bozuluyor dedim hamilesin sen tabiki olmucak diye tekrarladı 😃 malum koronadan dolayı evin içinde sürekli yiyoruz 🤦♀️