Sdaakll Normalde 28+0 haftaligim ama bugun kontrole gittigimde 30+0 haftalikmis gelisimi 10 gun onden gidiyor yani kilosuda 1.450 fazlaymış 🙊 Öndeymiş yani normal sartlara gore tombiş olucak kızım herhalde🥰 benim gibi bebisi onde giden anneler var mı? ☺️
Tontinimontin Sdaakll benimde 14+4 tü ama 15+3 olarak gözüküyordu ama sat a göre uyumlu oluyormuş erken döllenmeden kaynaklı sanırım
Seda-halil-mehmetalp Sdaakll Aynen ole canim bizimde ole suan 32 deyim diye biliyorum mesala 33 gozukuyo Allahım saglıklı bir sekilde kucagımıza almayi nasip etsin insallah
Sdaakll kubraersin50 balik ve et yiyorum haftada iki kere mutlaka geri kalan 5 gunu sebze yiyorum genelde arada ufak kacamaklar tatlilar cikolatalar felan yedigimde oluyor ama sanirim sebzenin faydalari ☺️
SevilayBayram Benmki 3 hafta önde gidiyomuş valla. 25+1iz şu an. Şekere baktılar çıkmadı çok şükür. Neyden aldı böyle bilemiyorum 😂
Sdaakll Mommytobe2020 ben 7 bucuk ayligim hemen hemen 6 kilo aldim doktorum zararli oldugunu soylemedi bana gayet saglikli gozukuyor onde olmasi seni endiselendirmesin gayet iyi dedi🤷🏼♀️
tugbaayaz Sdaakll ben gittiğimde 20+6 haftalıktım ama doktorum 21+5 1 hafta önde gidiyor dedi şuan 22 haftalık olduk üç hafta sonra kontrolümüz var heycanla bekliyorum 😊
htc34sdkl Sdaakll acaba doğum ultrasondaki haftaya göre mi olur yoksa adete göre mi? Size göre 38 olcak ama ultrasonda 40 🤔 benimki sadece 3-4 gün önden gidiyor şimdilik
Sdaakll htc34sdkl normalde adet tarihime gore hesaplaninca 11.07.2020 dogum denildi ama onde gittigi icin dogum 28.06.2020 gozukuyor ultrason kagidinda ama dogum ne zaman olur allah bilir:)
Mrcmk77 Benim kızımda 2 hafta önde gidiyo benim doktorumda kızıyo aslında çok yemiyorum ama bebek kilo alıyo en son gittiğimde diyetisyene yönlendirdi kilo almıyım die diyet yapıyorum 🤦🏻♀️ Daha doğrusu dikkt etmeye calışıyorum 😕