sukomel Midem bulanıyor bugün kontrolle gidicem sizdede oluyor mu şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim 🙏🏻
Sndz95 sukomel canim ben 11 haftalik hamileyim ve bulantilarim 5nci haftada baslamisti halende devam ediyor, allah yardimcimiz olsun cok zor
Mrveeeykrr sukomel bende 5 haftalığım canım yazarmısın doktora gidincd keseyi ve bebeği gördünmü ne şekilde gördün? buarada benimde midem sürekli bi tuhaf bi bulanıyo bi yanıyo gibi anlayamadm🤔
Meleks32 Evet oluyor tiksinmeler bulantılar halsizlik baş agırsı hepsini yaşadım 6 hafta da başladı şuna 11 hafta halen devam bulantı hiç kesilmiyor her saniye benimle 🤕
annecikk_ Evet canim normal benimde 5. Haftamda basladi suan 11+2 devam ediyor.. Doktoruna soyle hap versin benim hapla kusmalarim kesildi ama bulantim malesef biraz hafifledi..
sukomel Aslında kusmam yoktu ama dün ilk defa kustum işte sizlerede sormak istedim 🙏🏻 Bugünde doktoruma söyledim gel bakalım dedi
sukomel Mrveeeykrr valla benimde bir garip açım ama yiyemiyorum Limon tuz birde çok az su koyup karıştırıp onu içtim hemen toparlıyor ama artık sorma gereği duydum doktora oda gel bakacağız dedi normalde Cumartesi günü gidip kalp atışınıda dinleyecektik ama iki gün erken gidicez inşallah kalp atışını duyabiliriz
annecikk_ Hasretcnr yaa cok zor Allah yardimcin olsun bende oyleydim bir haftada 4 kilo vermistim doktor hap verdi iste..
Mom47 sukomel bende de çok oldu neredeyse 3 aydan fazla sürdü ta ki doktor Prilam diye bir ilaç verene kadar, çok iyi geldi. Doktorun ilaç yazsın başka hiçbir şey çare olmuyor
Mutlu_hamis sukomel 12 Haftalık olcaz hala bulantı var yemek kesinlikle yapamıyorum az az yiyorum sık acıkıyorum
Snglkmlalp ÜmitsiZlik olmasın ama 11 - 12 haftalar bulantı azalması için çok erken. Her bünye farklı tabi ama 33+6 yım hala prilam ile ayaktayım. 15 ten sonra azaldı ama hiç gitmedi. Hapı teke düştüğümde bile eski bulantılar geri geliyo.
Mrveeeykrr [bilinmeyen] kese ve bebek normAl karından ultrasyonda gözüktümü ? Yoksa vajinal ultrasyondanmı gördü ? bende bekliyorum biraz şmdi gitmiyorum görebilmek için
Mrveeeykrr [bilinmeyen] kese ve bebek normAl karından ultrasyonda gözüktümü ? Yoksa vajinal ultrasyondanmı gördü ? bende bekliyorum biraz şmdi gitmiyorum görebilmek için