diloscn Mimozasurgunu meyveler,yumurta kaşar peynir,balık yeşil mercimek tahıl türü falan çok önemli süt yoğurt 👀
rabnaz6822 Mimozasurgunu herşeyden yiyorum valla 😅çikolatalı pasta yı canım çok istiyor yine yapıyorum 😅doktor yemeye devam edersen erken doğar dedi 1 haftadır yapmıyorum 😭🤧
Tatlisannedilekk Mimozasurgunu sade maden suyu, meyve, kuruyemiş birde cicibebeyle süt yiyorum bu aralar deli gibi canım istiyo🤭😀 gerçi ben canımın istediği, yiyebildiğim herşeyi yiyorum kısıtlamadan hamurişide aburcuburda
buseyusuf27 Mimozasurgunu genelde hiç birsey 😞 yaglı hıc bısey yıyemıyorum yedıgım sey dondurma tursu peynır zeytın fln oyle cnm ıstese bıle ymk yıyemıyorum miğdem bulnyo 2-3 kasıktan sonra kuruyemıs yemeye clşyorm bnde badem cevız hurma kabak cekırdegı vs keske bnde yesem herseyı 🤲🏻
Hashasim2020 Çok istiyorum her gün süt kaşar muz yumurta kuruyemiş tüketeyim ama bu kadar sağlıklı beslenemiyorum maalesef😣 her sabah mutlaka peynir/kaşar yiyorum bol bol Menemen ya da domates biber sote yiyorum yemekten sonra Abur cubur pasta börek falan da yiyorum valla 🥺
Aysaydyal Kahvaltıda yumurta peynir zeytin ceviz yeşillik biraz tatlı kaçamağı çikolata reçel. Evde olduğum için bu süreçte öğünlerde ikiye düştü ara öğünlerde kuruyemiş akşama da artık ne pişirirsem çorba mutlaka. Şekerden uzak durmaya çalışıyorum çok zor oluyor benim için
Loyasteri Genelde süt makarna cicibebe grissini ve meyve tüketiyorum çok fazla yemek yemek istemiyor canım
Loyasteri Genelde süt makarna cicibebe grissini ve meyve tüketiyorum çok fazla yemek yemek istemiyor canım