Gulanelis Kızlar bugun 30 haftalkk olduk ve balık gibi ordan oraya dans ediyor kızım bazen davul çalar gibi vuruyor bazen gövdemi sallayacak kadar çılgın hareketler yapıyor:)) sizde durumlar ne
Minnosminnakkk Gulanelis 32+1 im çok hareketli benim kızımda maşallah geceleri bile uyandırıyor beni 😂
Ozlmslm Gulanelis 35 haftadayım bazen bir itikliyo ayağıyla kesin diyorum çıkıcak 🤗 gün geçtikçe daha güçlenip daha sert oluyolar. Aman vursunlar 2 gün az hareket etti aklımı yitircem sandım 😏
Gulanelis Ozlmslm ya dimi:) az hareket edince bende korkuyorum 2 hafta önce azalmıştı şimdi çok şükür yine çok fazla hareket babasına kalsa daha 1 haftadır hareket ediyor ben abartıyorum taa 22.haftadan beridir :))
Gulanelis Ozlmslm yok valla hormonla ilgisi yokta sanki ben atuyırmusun gibi davranıyordu neyse kendi gözüyle gördü ama dokunamıyor içi gidiyor 😂
Gulanelis Minnosminnakkk doğru valla bi de bu bende tek mi oluyor bilmiyorum mesela sola yatıyorum hemen sağa kacıp taa bobreklerime kadar girip gıdıklıyor vuruyor ben dokununca duruyor :) ama hep yapıyor bunu altlara girmeyi huy edinmiş
Minnosminnakkk Gulanelis aynen bendede aynı otururken böbreklere çalışıyor 😂 cimcime heryerime vuruyor pardon ama vajinami bile tekmeliyor 😂