SerdaRaysel Kızlar şimdi Dr dan geliyorum kese arkasında kan var dedi kalp atışını ufaktan duyduk bebeğin kalp atışının kaç olduğunu vs soramadım bile kanama var dedi diye 😭
iremgun SerdaRaysel kesede kanama yoksa çok sıkıntı yapma. İğne veya ilaç verdiyse ihmal etmeden kullanın bu süreçte de sadece wc için kalkın mümkünse yemek bilenyapmayın umarım yapacak olan biri vardır. Bol su tüketin iniallah bir şey olmadan geçer bu süreç. Benim de olmuştu o dönemlerde.
turunculuanne SerdaRaysel benim de kese etrafında kanama vardı 11.haftada ağrı da vardı kasıklarımda, Progestan verdi ağrı geçene kadar kullan sonra bırak dedi.. önemli bir şey değil demişti doktor. Tekrar da kontrole gitmedim daha. Üzülme eğer alttan kanaman yoksa çok tehlikeli değil ayağa kalkma yat sürekli
Halimemermertas Benimde vardi cnm korkma ayaklarin havada sirt ustu yat ben 36.haftama kadar progestan fitil kullandm suan 40+1 haftayz hicde dogmaya niyeti yok 😊
Fulya90 Bende 7 haftalık hamileyim pazartesi günü benimde kanamam geldi direk doktorumu arayıp hastaneye gittik aynı şekilde benimde kesenin arka tarafında kan birikmiş fazla hareket etmemeye özen göster ve ayakta durma
iremgun SerdaRaysel korkma canım biliyorum insan korkuyor ama nerdeyse herkes yaşıyor çok okudum burda ben de ilk başta çok korkmuştum hastaheneye gidene kadar ağlamıştım kanamam olduğu zaman. Ilaçlarımı düzenli kullandım ayaklarımı biraz yükseğe kaldırıp yattım sağolsun annem de geldi hiçbir iş yapmadım. Bol su önemli. Sağlıkla gelsin inşallah 😇
NurDemet Aynı durum bende de var canım, sabah akşam fitil kullanıyorum.Ayağımın altında yastıkla uyuyorum.Kendini yormamaya çalış progestan kullandıkça azalıp kaybolacağını söylüyor doktorlar.
SerdaRaysel Fulya90 daha bu gün öğrendim az önce birşey kullanmıyorum henüz vermiş ilaç bakamadım bile
SerdaRaysel turunculuanne alttan kanama yok şuan şükür ben ve Dr 5+3 beklerken ultrasonda hafif hafif çok yavaş kalp atışını bile duyduk