mmylmz Annelerim hastane çıkışı yaptırabileceğim bır sayfa varmı ınstagramda ? lohusa terliği kapı süsü yanı aradığımız herşeyin ortak bır sayfada olduğu alışveriş yaptığınız güvenli adresleri yazar mısınız💕💕💕💕
AysennHED mmylmz ben isimli hastane cıkışı yaptırmadım ama lohusa tac terlik ve kapı süsü yaptırdım lohusabebekvegelingünlügü diye bir sayfa var Instagram’da ona yaptırdım hatta suan en son hikayesinde paylaştıgı bizim ürünlerimiz hazırlanmış bitmiş kargoya vericekler😊
muhendisanne38 mmylmz ben kapı süsünü kendim yaptım hastane odası süsleme gibi hayallerim vardı ama korona engel oldu 🤦🏻♀️ Taç ve terlik almadım daha bende güvenilir bir sayfa arıyorum doğuma 28 gün kaldı
Smgkru mmylmz kapı süsü ve yastığını 120 TL ye instagramda seker_shopp tan yaptırdım çok güzeller 10lu hastane çıkısınıda yine instagramdan insta.bebe.giyim den 150 tlye yaptırdım ve çok memnunum her ikisindende çok güzeller 😊
Buluttt123 Ben unigon da yaptırdım hastahane çıkışını ındirimdeydi 10lu 130 tl geldi yıkadım çokta guzel tavsiye ederim. Ama lohusa terliği ve taci bende yaptırmadım henuz
mmylmz muhendisanne38 korkunc pahalı herşey. kapı suslerıne 200 250 tl istiyorlar ne gerek var bende kendım yapıcam onu. pınteresteen bakıyorum
Damla0909 Aysenatasarim da hepsi var Isimli set lohusa yerlik taç takı yastığı pike takımı bebek yatağı vs.