Nuruminci Hamilesin bence suan degerlerlerın dusuk oldugu için ikinci cızgı pek net degıl bır kac gun sonra tekrar dene
Aysersel Nuruminci ovülasyonla hamilelikte ikiside çok koyu çıkıyor yorumunuz ümitlendirmek yalnış bence
Tb81 12454 yarın tekrar dene bakalım canım hamile olabilmen için ikisininde koyu olması gerekiyor benim hep silik çıktı bi anda çift çıkıverdi inşaaallah yarın 2 koyu renk görürsün
12454 Aysersel evet bende o şekilde yorumlarla karşılatım eğer gebelik varsa adet gününden sonra çok koyu çıkıyormuş
guldeniz16 Ovulasyon testinde hamilelikte t çizgisi daha koyu çıkar şuan bunda hamilelik gözükmüyor 💮
Aysersel 12454 canım gebelik testi sanıyor insanlar onlar var diyor bende denemiştim sen gibi bulamadım silmişim atacaktım daha koyu olmasına rağmen yoktu mesela üzme canını rabbim de işte insallaj verir herkes
12454 Aysersel en sağlıklısı kan testi ben bir defa düşük yaptım testlerde negatif çıktı kanımda pozitif çıktı
Ylz1655 12454 canım adete yakın hormon yuksek olur ondan böyle cıkmkstr yzulerek soyluyorm eger hamıle olsan ıkı cızgı koyu cıkar ınsallah hamılesındır ama adetını bekle bence
12454 Ylz1655 inşallah öyledir elimde erken gebelik testi var aslında ama benim düşük yaptığım bir gebeliğim oldu döllenme geç olmuştu yapsam mı testi yapmasam mı kararsız kaldım