Keskinoglu ben bikaç ay önce gidiyodum 40 dk beklediğim 2 kontrol oldu ama öyle hadi sen git diğeri gelsin moduna denk gelmedim ama şuan hastanedeki bütün doktorlar öyle çok uzun tutmak istemiyolar mesela bertan beyde yarım saat durduğumuz günler vardı şimdi bakıyor maksimum 10 dk sürüyor ve funda hanım bertan beye göre daha yoğun benim gözlemlediğim kadarıyla dolayısıyla 10 dakikadan fazla kalayım kafasındaysanız hastane yerine lütfiye ünlüyü çok öneren var ve uzun uzadıya bakıp konuşuyormuş eski medicalin doktoru zaten ayrıca istediğiniz hastanede de doğum yapabileceğiniz için daha uyguna gelir. Yani bana kalırsa hastanede olmak sizin için daha iyiyse bu kadar para veriyorum 5-10 dk tuttu içerde bizi gibi düşünmeyin çünkü haklı olarak uzatmak istemiyorlar. Ama size olan gibi 2 kişide almaz medicalin doktorları. Kısıtlı bütçeniz varsa eğer, medicalin ne halt yediği hiç belli değil bana ilk gittiğimde 3700 verdikleri sezeryan epidural fiyatı 5100 tl şuan ve muhtemelen yine artar sürekli bişeylere zam yapıyorlar.