Bsrayldrm Hsrt42 bendende sarı normal akıntı geliyor ama hep geliyordu yani akıntısızz günüm YoK hatırladığım😔 37+3 olduk bizde😊
efikAyeglelik Bendede var canın bazen sümüksü bazen süt kesmi gibi Çarşamba günü doktoruma söyledim fitil verdi bugün üçüncü günü kullanıyorum sende doktoruna danış
Aylin_aras Ben de 31+2 1 aydır 2 aydır hatta hep var idrar yollarında enfeksiyon var Dr fitil falan verdi geçirmedi hiç
Yasdem Hsrt42 bencede çünkü benim enfeksiyonum vesaire çıkmadı testlerde geçen hafta ama sarı sümüksü akıntım ve çatı ağrım var çokca
Gamzelim14 Bsrayldrm peki hamileliğin başlarında da oluyor muydusizde sarı akıntı? 8 haftalığım bende var. Kaşıntı yanma koku hiç bişey yok sadece akıntı var. doktor bebek biraz büyüsün ilerde fitil veririm dedi.
Nazel Yasdem benim de kasık ağrım var kızlar 😪😪😖 elma sirkesini küvete döküp oturuyorum biraz rahatlıyorum.
Sulee1 Hsrt42 bende hep var idrarm falan temiz ama doktor normal diyor 30.haftadaym fitil kullanma başladım 1 tane kullandığım an geçti cannm