bufemu Evde kendi yaptığım test pozitif çıktı ve internetten haftasına baktım 4+6 haftalık gözüküyor doktora ne zaman gitmeliyim beklemeli miyim malum ortalık kötü hastaneler. 7 ay önce de kürtaj olmuştum erken mi gitsem kararsız kaldım ilaç flan verir mi
12454 bufemu eğerki düşük yaptıysan bence erken gitmelisin en azından testlerin yapılır Allah korusun ilerde olumsuz birşeyler karşılaştığına keşke hastaneye gitseydim deme
Bcsahat bufemu günaydın canım hayırlı olsun 🌸 kanda netleşmesi için test yaptırman gerekiyor, zaten daha önce gebeliğin olmuş biliyosundur sağlıklı olup olmadığının bilinmesi için artışın takip edilmesi gerekiyor. Bence önlemini al ve git 😘
bufemu 12454 sağlıksız gebelik olduğu için kalbi durmuştu öyle dediler kendi düşmedi kürtaj oldum test falan yapıyorlarsa evet erken gitsem daha iyi olur tekrar yaşamak istemem onları
bufemu Bcsahat sağlık ocağında kan vereyim kanda da gebelik çıkarsa kendi doktoruma gideyim o zaman sağolun 🙂
12454 bufemu seni çok iyi anlıyorum canım benim bende düşük yaptım ama bende de şöyle birşey oldu doktora gittiğimde tekrar düşük yapıcam gibi çünkü ben düşük yaptığım gün doktora gittim çok sağlıklı dedi 2 saat sonda düşük başladı
Gamzelibebek00 bufemu bence gitmelisin canım çünkü öncesinde bir kürtajın var belki önceden alacağı bir önlem olabilir eldivenini maskeni tak İnşallah sağlıkla kucağına al
bufemu 12454 neden öyle oldu ki acaba belli etmemiş miydi düşük ? Ben kan verdm kanda öğrenmiştim hamile olduğumu 3 gün sonra leke gelmeye başladı sürekli gelşyordu kan da değerim normal şekilde artıyodu kanamam geçmişti kalp atışı duyulmuştu düzeldi derken. Akşam çok yoğun şekilde geldi tekrar ve sabah muayene de kalbi durmuştu 😣
12454 bufemu hiçbir belirtisi yoktu folik asitimi değiştirdi ben bir bankanın çağrı merkezinde çalışıyorum işimin stresine bağladı
htc34sdkl bufemu ben pozitif çıkınca hemen gittim sorun varsa ki inşallah yoktur en başta ortaya çıksın bekleyecek bir şey yok bence hemen gitmelisin