Mahperi Merhaba hamile hanımlar 5+5 hamileyim 2 gün öncesinde deli gibi acıkıyodum aklımda hep yemekler dolanıyordu bildiğiniz yemek hayali kuruyodum ama bu iki gündür aşırı bir mide bulantısıyla birlikte yemeklerden tiksiniyorum internette gezinirken gördüğümde bile miğdem bulanıyo bir günde 700 grm vermişim ne yapsam geçer?
Busracetin Mahperi normal canim ben de 6. Haftamdan beridir pek birsey yiyemiyordum , yavas yavas sanki azaldi ama bulamtilar yine var , simdi 9 hafta oldum şükür. Bu sureçte 3 kilo verdim yiyemedigim için . Mideni bulandirmayacak tuzlu şeyler yemeye çaliş
Ayca6868 Mahperi daha dur hele 12. haftaya gel bide o zaman gör şişkinlik kabızlık dakika başı acıkıyosun kalbin hızlı hızlı atıyor ateş basıyor ama yavrularımız için değer ya♥️
CgdmZtrk Mahperi 15 haftaya kadar geçmez. 700 gram değil daha ne kilolar vereceksin. Sıkıntı yapma ama bebek besleniyor
ilknrgl Mahperi bu mide bulantisi benide mahvediyor 34 haftaligim hala cok kotu bulantilarim var 6.haftadan beri hic gecmedi sanirim doguma kadarda devam edicekk bu yuzden ne dogru duzgn kilo aldim nede karnim cikti