Dilancetinkaya Yarın çatlatma iğnesini kendim yapıcam doktorum kendin yap dedi ilk defa yapıcam sonrası için bilgisi olan bilgilendirebilir mi 🤗🙏🏻
Tugce1803 Dilancetinkaya ilk vurduğunda karnında Bi ağrı oluyor o kadar. İğne vurulduktan 36 saat sonra ilişkide bulun.Daha sonra da gün aşırı devam edin. İğneden 16 gün sonra test yapabilirsin
Haticebulent Dilancetinkaya canım ben ovitrelle vurulmuşum. Doktorum igne saatini unutma tam 12 saat sonra ilişki olsun yarin tekrar ayni saatte ilişki yasa sakin unutup erteleme ondan sonra da gün aşırı şekilde devam edin demisti. Ve o ay hamile kaldim cok sukur ki🌸🤲
Fatos_kayaa Dilancetinkaya bana doktorum 24 geçtikten sonra saat farkektmez dedi ama kimileri 36 saat sonra diyor bnde öyle yaptim
Dilancetinkaya Tugce1803 arayıp sordum canım iğne vurulduktan sonra 3 gün ilişki sonra gün aşırı dedi 🙄 tereddütte kaldım
Tugce1803 Dilancetinkaya Allah Allah öyle dediyse vardır bir bildiği canım ne diyelim hayırlısı olsun inşallah🙏🏻
Dilancetinkaya Fatos_kayaa bende aradım bekleme dedi 3 gün yapman gerekiyor ardından gün aşırı olsun dedi kafam karıştı 🤦🏻♀️
vuslatim34 Dilancetinkaya benimkide öyle demisti canim.Igneden hemen sonra 3 gün olsun dedi.36 saat olayi hikaye.Cunku ne zaman catlayacagi belli değil
Dilancetinkaya vuslatim34 iğneden önce ovülasyon da yaptım çift çizgi çıktı nasip kısmet rabbim yardımcımız olsun inşallah 😊🙏🏻 https://imgyukle.com/i/QBxzGP
Sbnm06 @Dilancetinkaya 2 defa da ben çatlatma iğnesi yaptırdım iğne yapıldıktan tam 36 saat sonra birliktelik olmak zorunda ve sonrasında takip eden 3 4 gün arka arkaya birliktelik olması gerekiyor.ben sonuç alamadm ama dilerim sende ise yarar.rabbim tez zamanda hepimize nasıp etsin bu güzel duyguyu insallah