BezelikVeAnnesi İyi geceler canlarım 🧚🏻♀️ Sizlere sorum şu ki bir tanıdığımız bize puset verdi hani hastaneden onunla çıkartırız dedik. O yüzden travel sistem araba istemiyoruz. Ama istiyorum ki yine çift yönlü olsun arabamız var mı önerileriniz acaba 🤗
Kubra15 BezelikVeAnnesi prego granada ben cok begendim almayı düşünüyorum fiyatıda uygun. Videolarını izleyip öyle fikir edinmek daha faydalı geliyo bana 😀 ayrıca chicco trio sprint var o biraz daha pahallı tabi.
Elif4334 BezelikVeAnnesi baby care baleno aldık ve çok memnunum bence gayet kullanışlı bi araba fiyatı da gayet uygun tavsiye ederim kuzum
XveAnnesi BezelikVeAnnesi cadillac casual quantum bebek arabası aldım cok begendim içini falan tavsiye ederim
Sdfdnz BezelikVeAnnesi bende travel sistem almak istemedim. Bu arabadan aldım. https://maxbebek.com/Wellgro-Smapo-Cift-Yonlu-Bebek-Arabasi-22645?gclid=EAIaIQobChMI4cWf4cyn2gIVkQrTCh35IAWKEAkYCSABEgLUIPD_BwE
BezelikVeAnnesi Elif4334 Şuan inceledim de dediğin arabayı çok hoş görünüyor kuzum acaba mağaza satışı var mı internetten mi aldınız
Elif4334 BezelikVeAnnesi çarşıda bi bebek mağadından aldım ben inceleyerek aldım internetten hiçbişey almadım ya istediğim gibi gelmez diye