Iremrllh-ymz Merhabalar 30 haftalık gebeyim, sol tarafa yatmak daha sağlıklı bebek için daha onrmli olduğu yazıyor herhalde fakat ben sol tarafıma yatınca karın kısmımda ağrı oluyor ne yapmalıyım acaba
morsunbul95 Iremrllh-ymz ben bu uyku pozisyonları ile ilgili çok araştırdım. geceleri yatarken sürekli dönen birisiyim sabit uyuyamiyorum. Dr Banu çiftçinin bir video da bunu konu almıştı. Sırt üstü yatmadiginiz sürece hiç bir sıkıntı yok hatta karnınızı üstünüze bile yatabilir siniz kese ve su bebeği koruyor demişti . Yaklaşık 4 aydır hafifde karniminda üstüne yatarak uyuyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım Dr sordum özellikle oda aynısı söyledi bana
Sny_hkn10 Iremrllh-ymz bence bebeğin duruşu ile alakalı biraz da yan yatmak önemli olan karnınız aprıyorsa belki bebek o pozisyonda rahatsız oluyordur sağınıza yatın bence hatta dr banunun bir canlı yayınında 36 haftadan sonra bebeğin sırtının ne tarafa dönük olduğunu doktorunuza sorun ona göre yatış pozisyonu seçin demişti.
a_gzde Ben de sırt üstü yatınca çok rahat oluyorum ya sağa yatınca midem çok kötü yanıyor. Sola da rahat yatamıyorum ama kendimi zorlıcam artık