Bakirdilan56 Kizlar bu mide yanmasi simdiye kadar gecmesi lazimdi ama hala gecmedi cok zorluyor beni .. Bide bu asagiya baski cok oluyor sancidan duramiyorum yürüyemiyorum uzanamiyorum 🤦♀️
ayseakcura Bakirdilan56 havuç ye canım havuç 😊 ben günlerce çok çektim havuç yedikten sonra geçti bitti 😌
NehirN Canım benim de miğde yanmam fenaydı her gece kusuyodum dr um bana esom40mg hap verdi ben resmen kuş gibiyim şimdi🙏🏼 36+3 üm. İstersen dr una bir danış. Onun haricinde rahatım ama alıştım geç yatmaya 3 ten erken uyumuyorum 🙈🙈
kayseri_1234 Uyku da neymiş bu saate kadar yok uyku muyku, bebiş doğunca nolur bilmem şimdiden böyle 🤪
Mollarca kayseri_1234 sıkıntı uykusuz kalmak değil inan 2saatte bir uyanıp tekrar uyumak 😂 nevrin dönüyor
RuzgarsMommy Ay bu gece çok kötü oldum bende Cekirdek çok yedim ondan mı off rennie ictim soda ictim saatler oldu hala midem agzima gelip gidiyor :/
AysunFatih Bende normalde 12 den önce hep uyurum ilk defa o kadar çok idrara çıktım ki 24 haftalığım çocuk vuruyor uyuyamadım hala hiç bu kadar uzun süre oynamamıştı haftası arttı ondan mı aceba ?
Melos33 Kızlar bende aynı durumdayım nerdeyse 20. Haftada başladı şuan 31 hafta çok kötü midem geceleri hiç rahat uyku yok pronat srup verdi doktor ama onu da içiyorum kısa süre bi rahatlatıyor geri başlıyor 🙄
pera_ Kafasıyla da uğraşan bir benım galiba bas ağrım yetmez gibi kafamın arkası ağrıyo akacakgibi nedense 🤷♀️ Gelde uyu
ayseakcura Busraer hayır canım dene ve gör bence 😌 midem ağzıma kadar çıkıyor gibiydi rennie şurup filan fayda etmedi.. mideye iyi gelenlerden birisi havuçtur 😌
Elifgltsucr 36+3ten el ayak sismesi ve geceleri el uyusmasi sizlama agri nedeniyle uyuyamayan anne adayi olarak bildiriyorum. Cumartesi kontrolum var bir an once oglumu kucagima almayi ve bu hamilelik surecinin bitmesini istiyorum🙁
Ayseer Bende uyuyamıyorum 29 haftalık olduk sabah namazından sonra uyuyamıyorum malesef elim ayağım ateslenıyo