Esrraa Kızlar hayirli geceler 28. Haftamdayım ve kasigimda ara ara kasılmalar oluyor sol tarafta oluyor genelde kısa süren ara ara gelen kasılmalar sizde de bu durumu yaşayan var mi tedirgin oldum açıkçası 😣
Mkelebek Esrraa bende ayni seyi yasiyorum 28. Haftadayiz. Gunde 7 8 kere sol tarafa topalniyor geciyor. Sanci agri sizi yok. Ben bebistir soye dusundugumden paniklemedim.ama kasilmaymis bunlar
ArzuCnbz İlk öncelikle mutlaka doktorunuza danışın kontrolünüzü olun. Aynı durumu 3 gündür yaşıyorum 29 haftalığız bizde. Günde 7-8 kere toplandığı bile oluyor haliyle çok korktum. Muayene oldum hiçbir sıkıntı çıkmadı bebek büyüdüğü için artık toplandığını hissedebilirmişiz . Eğer doğum kasılması olsa mutlaka sancı eşlik edermiş adet sancısının çok çok fazlası. Benim ilk gebeliğim olduğu için çok korktum umarım sizinkide böyle bir şeydir . Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin . 🤲
Esrraa ArzuCnbz benimde ilk gebeliğin dün gittim ben bir sorun yoktu ama bugün oldu bu normalde ara ara oluyor diye umursamadım bu yuzden sormadim doktoruma ama bugün cok farkli sabah doktorumla görüşeyim umarım bir sıkıntı çıkmaz tesekkur ediyorum 🙏