Arwen Ahh korkulu rüyam 🙈 üniversite yıllarımda ders çalışmaktan olmuştu ameliyat olmaktanda korktuğum için bu güne kadar onla geldim🙈 hamileliğimin ortalarında işte oturmaktan gene nüksetti antibiyotik kullandım. En başından beride kendimi tamamen bırakarak oturmam hep bir ayaklarımla destek alırım. Yatarkende sırt üstü üstüne yatamıyorum direk ağrı yapıyor hep bir yan yatma yan oturma şeklinde tamamlamaya çalışıyorum ama hamilelikte ağırlaştıkça baya zorluyor 🙈 bazen keşke hamile kalmadan ameliyat olsaymışım dediğim oldu.
Minnakm Arwen cok gecmis olsun bende hamilelegim surecinde 3. Kez oldum 😔 ameliyat olamiyorum olabilsem bile su an butun ameliyatlari iptal etmis hastaneler daha kac kere daha olur doguma kadar bakalim🤷♀️su an sadece antibiyotik kullanabiliyorum 🤦♀️
Arwen Minnakm sizede çok geçmiş olsun o acıyı ve stresi sadece yaşayan bilir 🙈 normal zamandada ameliyat yapamayacaklarını eğer şişerse boşaltarak doğuma kadar idare edileceğini söylemişlerdi o yüzden istesenizde olamazsınız. Sabır diliyorum