cnntylmz Kizlar 9 haftalik hamileyim haftaya randevum var hamileligin ilk baslarinda kan ve idrar testi oluyormus bunlari saglik ocaginda yaptirabilirmiyim
Bayanpimpirik cnntylmz gebelik öncesi gitmiştim pandemiden dolayı yapamıyoruz dediler bana yapılıyormuydu acaba.
Melikerem_17 cnntylmz kadın doğum yapıyor o testleri yani sağlık ocağında yapıldığını duymadım ilaç verilecek olursa uzman doktorun yazması gerekiyor ben yeni yaptırdım
eymenhumeyra Bende 9 haftalik hamileyim saglik ocaginda yapiyolar kan ve idrar tahlillerini normalde aylik gebe izleme cagiriardi ama bu salgindan dolayi 20. Haftamda asiya gidicem sadece oyle soyledi bulundugunuz yerde farkli olabilit belki
Deleted5544 sağlık ocağında yaptırabilirsiniz. sonucları da kendi doktorunuza gösterirsiniz. aç karnına gidin mutlaka ☺️
Gamzebasaran cnntylmz hepsini yapamıyorlar ilk yapılan testler çok ayrıntılı sağlık ocağı hepsini kapsamıyor. Eksik olanlar için yine hastaneye gitmen gerek. İki kere iş yapacağına hepsini bir kerede hastanede yaptırmak daha mantıklı.
[silindi] cnntylmz Özele gidiyorsan testlerin listesini al götür bazı testleri sağlık ocakları yapmıyor. Eğitim araştırmaya yönlendiriyor ya da gittiğin özel hastaneye.