Ayshlillll Hanımlar 27 haftalık hamileyim yattığım yada uzandığım zaman boğazım kapanıyor sanki bişey toplanıyor nefesim daralıyor biri çöküyor sanki ve kalbim çarpıyor sonrada hemen geçiyor bu aylarda veya haftalarda normalmi artık bebek büyüyorya. Benim gibi olan varmı yardımcı olun lütfen
Nvn00 Ayshlillll 25 haftaligiz düz yatınca bazen benim de nefesim daralıyor ardından çarpıntı oluyor. Genelde 5 dk falan sürüyor
Deniz3115 Ayshlillll bende 27+4 üm aynısı bana da oluyor özellikle uzandığım zaman nefesim kesiliyor kalbim çok hızlı atıyor boğuluyor gibi oluyorum bazen de yemekten sonra kalbim çarpıyor nedense
Burcutmbl Ayshlillll bende 22 haftalığım uzandığım zaman bende de oluyor göğsüm daralıyor içim sıkılıyor resmen sanki nefes alamayacak gibi hissediyorum kalkınca beş dakika içinde kendime geliyorum
Fatovebebegi Merhaba güzel anneler düz yatınca bebeği besleyen damar diyim daha net olur sikisiyor ve sizin nefes almanızda zorlanmaya hatta tansiyon dusuklugune sebebi oluyor bu donemde başlıyor 33 .hafta da daha da artıyor bu aldığınız kiloya bağlı daha da erken olabilir o yüzden uzmanlar düz yatmayın diyorlar hem size zarar hem Bebise tanımı korkmayın öyle büyük bi sorun değil yatınca başlayan kalkınca 5 10 dk da geçen bi durum endişe etmeyin sürekli solunuza doğru yatın benim 33. Haftamda ultrasona bile göremiyordum beynim zonkluyor nefes alamıyordum tansiyonum düşüyordu 😁