[silindi] İyi akşamlar hanımlar hepimizin çilesi olan bitmek bilmeyen bir konu ile karşınızdayım 💁🏻♀️kızlar evlenmeden önce lazere gidiyorum ( 2,5sene önce)benm kıl tipim kalınlaşmaya çok müsait bir yapısı var hayatımda hiç ağda yaptırmadım lazere gidene kadar jilett kullanmıyordum hamam otu tozu yada tüy dökücü krem kullanıyordum evlendikten ilk 6 ay çok rahattım lazer bütün vucudumu bebek gibi yaptı bende bundan önce neymişim ya dedm o kadar rahat ettm ki ama 1 sene sonra artık yavaş yavaş çoğalmaya başladı bende tekrarjilet kullandım ev tipi lazer aldım kıl köklerim kalınlaşsın makine etkili olsun diye ben böyle baya saf gibi jilet kullandım çok seyrek çıkıyordu daha sonra elimde tüy dökücü krem vardı tatile gidecektik bende uzun süre rahat edim diye sürdüm sürmez olaydım aşırı tüylendim kalınlaştı gebelik düşündüğüm için lazet aletimide kullanamıyorum zararı var diye 2 günde bi jiletle alıyorum artık kaşınmaktan genital bölge , bacaklarım koltuk altım yara bere içinde oldu kuaförede gidemiyorum kapalı ne yapa bilriim kökten iyice temizlemek için lütfen etkili bir öneride bulunsun canım gerçekten çok acıyor artık bugün alsam 5 saat sonra diken diken çıkıyor . 😖😖🤷♀️
muhendisanne38 [silindi] bunlardan ziyade ağda kullanmanız daha mantıklı bence daha uzun süre rahat edersiniz. Jiletle almaya devam ettiğiniz sürece daha çok kalınlaşacak ve artacaktır
zntrkn [silindi] ay resmen aynı ben 😔 ilk ağda sonra jilet kullanmak zorunda kaldım lojmanda kalırken evlenmeden önce sonra birkaç seans lazere gittim inceldiler sonra da direk ağdaya başladım şimdi 32.haftalığım jilet yapmak istemediğim için ağda bandı aldım eşim yardım edecek bu sefer 🤷♀️
Suveydaa [silindi] ağda kuzum makinasıyla birlikte hasss ciltler için olandan al bi tane bezi yağı falan içinde olan kampanyalı ürünler oluyor A101 e BİM’e falan da geliyor, evde kendin yapabilirsin bi ay rahatsın. Gebelikte zaten azalma eğilimi gösteriyor çok çıkmıyor yani ağda da azaltıyor düzenli kullanımdan sonra.
NehirBugra [silindi] ayyy ben cok şanslıyım o zaman aksine benimde tüylerim dökülüyo ama 10yildir ağda veya makina ile aliyorum o yuzdende azalma var tabii birde lazer dogumdan once yapılınca dogum sonrasinda hormonlardan dolayı tekrar eski haline dönüyormuş diye duymuştum ne kadar dogru bilmiyorum ama
Sebi9590 zntrkn agda markasi hangisi acitiypmu, killari kalinlasdiriyomu ve leke yapiyormu acaba ? bende lazer3 gidiyorum 2ayda 1 giderim ama su anda kuaforler kapali epilyatir alicaktim ama her yer kapali bakude
[silindi] zntrkn Sağolsunlar beni ergenlik zamanımda ağdadan korkutlukları için hiç yönelmedim çok hassas bir cildim var hemen morarıyor artık kaşınmaktan derim kalkacak neredeyse ortam bir düzelsin soluğu direk kuaförde alıcam. Gebeliği etkilemeyecek olsa lazer yapıcm ama çocuk düşündüğüm için riske girmek istemiyorum.
zntrkn Sebi9590 valla canım bende Kazanlı kuaför makinesinden var ama boncuk yada kalıp ağda bulamadım tükenmiş her yerde 😔 vi-vet aldım ben ama sesu da güzel. Kalınlaştırmadı hiç ve leke yapmadı bende aksine kararmaları geçirdi jiletten kalan
[silindi] zntrkn boncuk ağdağı ben kullanmaya kalktım hiç memnun kalmadım daha çok acıtıp yara yaptı bende .
zntrkn [silindi] allah allah alerji yapmış olabilir aksine ben çok memnunum hem kalıp ağdadan hemde boncuktan
[silindi] NehirBugra Lazer zaten tüyleri tamamen etkilemiyor sadece uyutuyor belli bir süre sonra tekrar çıkıyor bende bu yüzden kendi lazerimi kendim aldım hem mahremiyet açısından hemde evde çok daha rahat oluyor.
Alpkaan NehirBugra çok doğru malesef 😵belki bünyeden bünyeye de değişebilir ben gittim ne güzel bitmek üzereydi tek tük çıkıyordu şuan en başa döndüm resmen progesteron kullandım hâlâ da kullanıyorum belkide onunda etkisi vardır bilemiyorum 🤷 ama doğumdan sonra lazere tekrar başlayacağım en baştan 😵 3. Gebeliğim çünkü sonrasını düşünmüyorum o yüzden yeniden başlayacagim lazere