[silindi]
İyi akşamlar hanımlar hepimizin çilesi olan bitmek bilmeyen bir konu ile karşınızdayım 💁🏻♀️kızlar evlenmeden önce lazere gidiyorum ( 2,5sene önce)benm kıl tipim kalınlaşmaya çok müsait bir yapısı var hayatımda hiç ağda yaptırmadım lazere gidene kadar jilett kullanmıyordum hamam otu tozu yada tüy dökücü krem kullanıyordum evlendikten ilk 6 ay çok rahattım lazer bütün vucudumu bebek gibi yaptı bende bundan önce neymişim ya dedm o kadar rahat ettm ki ama 1 sene sonra artık yavaş yavaş çoğalmaya başladı bende tekrarjilet kullandım ev tipi lazer aldım kıl köklerim kalınlaşsın makine etkili olsun diye ben böyle baya saf gibi jilet kullandım çok seyrek çıkıyordu daha sonra elimde tüy dökücü krem vardı tatile gidecektik bende uzun süre rahat edim diye sürdüm sürmez olaydım aşırı tüylendim kalınlaştı gebelik düşündüğüm için lazet aletimide kullanamıyorum zararı var diye 2 günde bi jiletle alıyorum artık kaşınmaktan genital bölge , bacaklarım koltuk altım yara bere içinde oldu kuaförede gidemiyorum kapalı ne yapa bilriim kökten iyice temizlemek için lütfen etkili bir öneride bulunsun canım gerçekten çok acıyor artık bugün alsam 5 saat sonra diken diken çıkıyor . 😖😖🤷♀️