Ummugulsum_44 Kızlar vücudum titriyor kalbim hızla çarpıyor elim ayağım boşalıyor sanki sebebi nedir bunu yaşayan varmı
nimet_52 Ummugulsum_44 hamileyken de önceden de hep yasadığım sıkıntı çarpıntı hatta az önce de hastanedeydim kansızlığım nedeniyle kan serumu alıyorum 3-4 gundur serumu Takmadan önce hep bakıyorlar tansiyon nabız ates yıne çarpıntım çıktı tansıyonum normaldi nefes nefese kalıyorum ellerım kollarım bosalıyo Bı anda sanki kosmusum kosmusum Bı anda durmusum gibi oluyorum taşikardi olabilir deniliyor ama kalpten baktırmıstım kendime 2 yıl önce bişey çıkmadı şuan 20 haftalığım ve bu çarpıntı sık sık olmaya başladı yıne sız Bi doktorunuza bunu Bi danışın yine de tansiyon oynaması da olabilir
feyzaa06 Bende yasiyorum bunu 35+5deyim. Hizli hareket ettgiimde yemekten sonra dustan ciktiktam sonra arada bir oluyor tansiyon mu diye bakiyorum tansiyonum normal bilemedim neden olduğunu biraz uzanip dinleniyorum geçiyor
Hayal5255 Malesef bendede oluyor , hızlı hareket edip fazla ayakta kalma yapıyor genelde .. bencede tansiyon yada kan şekeriylede alakalı diye düşünüyorum
Ummugulsum_44 nimet_52 ah unutmasam sorucam de her defasında unutuyorum haftaya kontrol de sorarım inşaAllah canım bazen korkutuyor bu durum beni