Nazlii_ Deletedmom137 25+4 oldum demin 😅 kız ben sürekli çamaşır değiştiriyorum valla çok zorlanıyorum yaa 🤦♀️ Doğumdan sonra geçmezse ameliyat olıcam sanırım geçmez çünki sürekli devam 😅😭
Deletedmom378 Deletedmom137 Evet canım ben öykü koymak istedim babasida kuranda geçen bir isim daha olsun yanında dedi Elif olsun istedi Öykü Elif koyduk hayirlisiyla dogsunlar inşallah az kaldı bu arada seninle aynı zamanlarda lohusalik yaşayacağız 🙏🤗🤗
Ygmroglcn Deletedmom137 canım aynısı yaşadım yaşıyorum 32+3 olduk idrar torbasına baskı yapıyor bebişler idrar torbası tam boşalamadığından ayağa kalkınca geliyor benim bacaklarımdan akmıştı su sanmıştım doktoruma danıştım anlattım idrar kaçırıyorsun yağmurcum gebelikte çok doğal dedi
Ceylann12 Deletedmom137 bende de öyle wcden çıkınca bakıorum iç çamaşırım ıslak biraz hep oluyor bu ama su gibi çözemedim ne olduğunu 17haftalıgım bu arada
UraSsmom Deletedmom137 En korktuğum o zaten de ben eşimden de çekiniyorum ya uyuz bide sabah kalkınca saldın yine bu gece diyo iyice delirtiyor beni 😭😭😭😅
Rmysa23 [bilinmeyen] var canım midem bulantım oluyo ama öyle çok değil . Hiç istifra etmedim kısa sürelik bulantı oluyo fakat çok uyku ve halsizlik var . İki saat ayakta kalıp yemek yapsam, tır çarpmış gibi oluyorum.