ZEhrA_94 meliccccc öle saçmalık mı olur ödediğin ücrete ilk 3 ay muayenesi dahil olmalı 3. Aya kadar tüp bebek doktorun ilgilenmeli bence bir araştır
Bahartesi Estrofem Kalp atışı duyulunca (7-8-9-10. Hafta olarak değişim gösteriyor) Progestan iğne veya haplar 12. Haftaya kadar Coraspirin de kişiye göre bende kanama yaptı hemen kes dedi doktorum.
Bus0672 Rumeysaaa progestanı 13 haftaya kadar kullandım kan sulandırıcı doğuma kadar kullanacağım şuan plesantam sıkıntı olduğu için kesinlikle doğuma kadar bırakamıycam herkesin tedavisi canım tüp bebek dr muayene olmasan da iletişimde kalmanı tavsiye ederim
Aysegulyeter Rumeysaaa cnm progestan igneyi kanamam olunca kullaniyodum dusuk tehlikesine karsi. Normal zamanda kullanmadim. Ben progestani fitil olarak kullaniyodum. Kan sulandirici igneyide doguma kadar kullanicam. Dogumdan 1 2 hafta once keseriz demisti doktorum. Suan 32 haftaligim doktorumun verdigi vitaminler ve kan sulandirici haric hic bisey kullanmiyorum
Mkm Rumeysaaa bende estrofemi sabah 2 akşam 2 kullanıyorum çok gibi geliyor bana crinojel 1 kere prolutex 2 kere.
Bus0672 ZEhrA_94 maalesef çoğu klinik öyle çAlışıyor bizimde anlaşmamız gebelik testine kadardı . Bende şuan tüp dr gitmiyorum. Ama ne zaman bi sorum olsa her zaman dönüş alıyorum .
Rumeysaaa ZEhrA_94 canım malesef oyle degıl gebelık baslar baslamaz muayne ucreti baslıyor bırde 350 tl ucreti ne gerek var
Gloria13 Rumeysaaa ben 12. Haftaya kadar kullandım daha sonra doktorum bebeğe giden kan akısında problem olmadığı için bıraktırdı. Bir de progestan yerine göbekten prolutex kullandım baya pahalı bir ilaç ama progestana göre gerçekten çok rahat doktoruna sorup kullanmanı tavsiye ederim imkanın varsa
meliccccc [bilinmeyen] oyle olmuyo maalesef bilip bilmeden burda bu sekil atarli bi sekilde konusmayin
meliccccc [bilinmeyen] oyle olmuyo maalesef bilip bilmeden burda bu sekil atarli bi sekilde konusmayin
meliccccc [bilinmeyen] 14.45 te canim randevum ❤ [bilinmeyen] canm sen hangi folic asiti kullaniyosun acaba