Kkggee Kızlar ilk gebeliğim olduğu için alışverişimi ince eleyip sık dokuyarak yaptım 🤗 Henüz oğlum doğmadı ama ürünler elime ulaştıkdan sonrada az çok memnuniyetimi sizlerle paylaşmak istedim Belki sizede alışveriş için fikir olur 👍 -Bebek arabası ( yoyko ‘dan aldım ürün elime hızlı ve kusursuz bir şekilde ulaştı çok ürün inceledim ama piyasada aynı özellikteki birçok ürünle aynı özelliklere sahip daha uygun bir fıyata almış oldum ) geldikden sonrada iyiki dedim kalitesini anlarsınız -Beşik olarak park yatak tercih ettim elelebaby 👌🏻 Yine kurulumunu sağladım kaliteli ve başarılı bir ürün -Birçok takım zıbın çorap vs e bebek’den aldım ürünleri yıkadım ütüledim gayet güzel kalitesini beğendim -Benim oğlum yaz bebeği dolayısıyla müslin bez , ağız mendili , boyunluk , çift katlı battaniye hatta yazlık patik ‘lerini de patikababy ( İnstagram üzerinden) satın aldım hepsi pamuklu ve kaliteli yıkadım ütüledim 👌🏻 -Biberon philips awent ( cam ) -Emzik yine philips awent tercih ettim -Bez olarak prima premium tercih ettim -Bebek bezi sleepy aldım Şimdilik önemli olduğunu düşündüğüm şeyleri yazdım kızlar 🤗 umarım hepimiz için hayırlı bir doğum olur 🙏